Gå til hovedindhold
Udforsk

Naturlige og økologiske julegaver

Naturlige og økologiske julegaver
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Mangler du inspiration til naturlige og økologiske julegaver?

Hvis du endnu ikke har helt styr på årets julegaver, har vi lavet en guide med nogle af årets bedste naturlige og økologiske julegaver på Lookfantastic. Find inspiration til årets julegaver - giv dine nærmest et økologisk julegavesæt fra Lookfantastic i år.

Polish & Cleanse Collection fra Aurelia Probiotic Skincare 

Få glat, smuk hud med en luksuriøs cleanser, en opfriskende balm og skånsom bambusvaskeklud fra Aurelia Probiotics. Cleanseren er prisvindende, og fjerner urenheder samtidig med at forkæle huden med antioksidanter, peptider og omega fedtsyrer. Resultatet er blødere, renere og sundere hud. Aurelias Refine & Polish Miracle Balm renser porerne i dybden og rebalancerer huden. Naturlige riskornsperler eksfolierer huden og fjerner døde hudceller og snavs, så du får jævnere og blødere hud. Den kan bruges som en fem-minutters maske eller exfoliator, og dufter skønt af eukalyptus og rosmarin.

Instant Radiance Collection fra Pai

Giv Pais Instant Radiance Collection i julegave: en vegansk og økologisk gave enten til dig selv eller en du elsker. Pais ikoniske Rosehip BioRegenerate Oil er en af de mest kendte; blandt andet fordi den er multifunktionel. Den er lavet på hyben og øger hudens elasticitet, samtidig med at øge hudens naturlige helingsproces. Denne olie er desuden en ideel gave til gravide, da den forebygger og reducerer synligheden af strækmærker. Olien er også effektiv i ansigtet, hvor den behandler fine linjer og arer.

Kukui and Jojoba Skin Brightening Exfoliator fra Pai er en mild og skånsom exfoliator som fjerner døde hudceller, og efterlader huden frisk med en smuk glød. Den indeholder eksotiske olier, som både beskytter og opfrisker huden. Denne exfoliator er ideel til personer med følsom hud.

NEOM Organics Christmas Wish Home Collection

Skab den ultimative julehygge med NEOM's Christmas Wish Home Collection; stearinlyset består af naturlig grøntssagsvoks, blendet med 13 essentielle olier, som frigiver en afslappende, frugtig aroma og stemning. Den afstressende aroma minder mest om kanel og mandarin, og det fine stearinlys kommer i et smukt guldbelagt glas (18 k).  Kombineret med NEOM Organics Home Mist, vil der uundgåeligt spredes en afslappet og hyggelig stemning. Denne mist kan sprayes på sofapuder, sengetøj eller andet, og den varme, julede kanelaroma vil sprede sig i hjemmet.

Three Drawer Gift Set fra Weleda

Forkæl dig selv eller en du elsker med et økologisk gavesæt fra Weleda. Her får du tre skuffer med i alt 15 produkter: sæber, olier og cremer, med fortryllende dufte og i fantastiske farver.

I denne æske får du fem produkter i hver af de tre skuffer; kombinationen af de afslappende og dybderensende sæber, blødgørende og nærende cremer og til slut hydrerende og velduftende olier, vil du føle dig genopfrisket og tilpas. Prøv de mange forskellige produktvarianter på kryds og tværs og find dine nye favoritter.

 

Fandt du ikke lige det, du ledte efter? Her kan du se resten af vores store udvalg, og finde de perfekte naturlige og økologiske julegaver.

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint