Gå til hovedindhold
Tips & Råd

Den perfekte skønhedsrutine til en søndag

Den perfekte skønhedsrutine til en søndag
Team LF
Forfatter og ekspert8 år siden
View Team LF's profile

Søndag er den perfekte dag til forkælelse; der er tit lidt mere tid til at passe på dig selv, din hud, dit hår og din krop i det hele taget. I løbet af ugen er vi tit for trætte til at bruge mere tid end højst nødvendigt på skønhedsrutinen. Derfor er søndag ideel til at indhente det fortabte. Se her hvordan du kan bruge lidt ekstra tid på dig selv om søndagen!

Den perfekte skønhedsrutine til en søndag

Dybderensende behandling

Efter en hel uge med makeup, træthed og bakterier, er det på tide at få renset porerne i dybden og atter få frisk hud med glød. Vi elsker Dermalogicas Precleanse, som virker på alle hudtyper, og effektivt fjerner snavs og olie fra huden.

Eksfoliér og få glød!

Eksfoliering hjælper med at fjerne døde hudceller og snavs fra hudens overflade, så du får en smuk glød. Når porerne fyldes op med produkter, snavs og olie, kan hudorme og bumser opstå. Når du eksfolierer hjælper det med at rense porerne og fjerne alle bakterierne. Alpha-H Gentle Daily Exfoliant indeholder ingen syntetiske ingredienser, hvilket gør den velegnet til selv den mest følsomme hud. Den fjerner skånsomt døde hudceller og renser porerne, så din hud føles frisk og ren.

Rehydrér med en fugtgivende maske

Hvis en ansigtsmaske skal have lov at sidde i 15 minutter, er det ikke altid i løbet af ugen man har tid til at gøre det, når du er træt og bare gerne vil i seng.

I weekenden, når du har lidt mere tid, kan du forkæle din hud med en fugtgivende ansigtsmaske. Vi elsker Caudalies Moisturising Mask, som har en anti-ageing effekt, samt Omega-6, som virker nærende. Den skal sidde i et kvarter – mens du hygger dig og nyder din søndag.

Brug en let olie og creme

Med en hydrerende serum eller let olie som supplement inden du bruger creme, får din hud en ekstra barriere som beskytter og holder på fugten. Aurelia Probiotic Cell Repair Night Oil er meget let og består af den særlige Probiotic Technology som virker nærende og giver huden glød. Vi elsker at bruge den ovenpå vores creme for virkelig at tilføre huden fugt – og så dufter den bare fantastisk! Vi anbefaler den lette og nærende ansigtscreme Sukin Super Greens Facial Moisturiser.

 Glem ikke øjne og læber

Du må ikke glemme at beskytte den sarte hud omkring dine øjne og læber, som det sidste i din hudplejerutine. Huden er utrolig tynd de steder, og har derfor brug for lidt ekstra pleje.

Zelens Triple Action Advanced Eye Cream skjuler og forebygger rynker og mørke rander, og får øjnene til at se friske ud.

Afslut med Lancer Volume Enhancing Lip Serum, som virker som en balsam på læberne, og plejer læberne i dybden.

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint