De bedste brands
Udforsk

Vores top 5 Glow produkter

Vores top 5 Glow produkter

Endelig tid til sommer og sol! I takt med du får mere kulør, kan du fremhæve både din kulør og din naturlige glød og se endnu friskere og sommerklar ud. Udover de mange velkendte og populære highlighters, er der mange andre fantastiske skønhedsprodukter, som kan hjælpe dig med at fremhæve din glød. Her har vi samlet vores top 5 produkter ligenu, som kan hjælpe din naturlige glød på vej endnu mere og samtidig fremhæve din flotte sommerlige kulør.

Her er nogle af vores favoritter lige nu:

 1. Living Nature Glow Illuminating Foundation
  Køb nu med Lookfantastic

  Living Nature Glow Illuminating Foundation

  Forkæl din hud med manukahonning, mineraler og naturlige olier med denne flydende foundation fra Living Nature. De nærende ingredienser vil give dig en smuk glød, og med de 100% naturlige ingredienser vil din hud elske dig for det.

  Dens cremede konsistens gør at du nemt kan blande den ind i huden og få et jævnt, fejlfrit finish.

  Denne foundation er et af vores favorit glow produkter til sommeren ligenu!

  Køb nu med gratis levering
 2. Omorovicza Glam Glow
  Køb nu med Lookfantastic

  Omorovicza Glam Glow

  Med Omoroviczas luksuriøse Glam Glow kan du få sommerkulør og glød fra den ene dag til den anden. De naturlige og lækre ingredienser af den fineste kvalitet gør denne selvbruner anderledes end mange andre; dens delikate citrusduft adskiller sig fra den typiske selvbrunerlugt, og blandt andet blomme-mandelolien genopretter din huds elasticitet. Denne selvbruner har desuden fugtgivende egenskaber gennem den særlige Hydro Mineral Transference, og giver en sund og naturlig glød uden orange toner.

  Køb nu med gratis levering
 3. Pixi Glow-y Powder - Rome Rose
  Køb nu med Lookfantastic

  Pixi Glow-y Powder - Rome Rose

  Man kan næsten ikke tale om glow produkter uden at tale om Pixi! Mange kender allerede den ikoniske Pixi Glow Tonic – men det er langt fra det eneste af deres glow produkter du bør kende til.

  For eksempel denne smukke blush fra Pixi vil give dig den fineste, sommerlige glød – udviklet i samarbejde med den internationale skønhedsblogger Aspyn Ovard.

  Denne glow pudder med naturlige mineraler giver en diskret rosa kulør og fungerer som både highlighter og blush i én.

  Køb nu med gratis levering
 4. Oskia Get Up And Glow
  Køb nu med Lookfantastic

  Oskia Get Up And Glow

  Endnu et lækkert mærke som har flere glow produkter i sortimentet. Lige nu er vi dog mest tossede med deres Get Up And Glow serum, som med spændende og innovative ingredienser inklusiv schweiziske æblestilke og mælkepeptider opfrisker og forynger din hud med en ungdommelig glød. Samtidig virker den som en energibooster for din hud, og beskytter den mod miljømæssige aggressorer i hverdagen.

  Lad din hud stråle denne sommer med ekstra glød tak til Oskia!

  Køb nu med gratis levering
 5. Antonia Burrell Natural Glow Cleansing Oil
  Køb nu med Lookfantastic

  Antonia Burrell Natural Glow Cleansing Oil

  Forvandl din hud og fremhæv din naturlige glød med Antonia Burrells Natural Glow Cleansing Oil. Den 100% naturlige og vandopløselige renseolie virker dybderensende og efterlader huden blød og opfrisket.

  Denne Cleansing Oil er velegnet til akneudsat hud, takket være ingrediensen bitter appelsin, mens lavendel og ricinusfrø virker beroligende på inflammationer samtidig med at fremme helingsprocessen i huden.

  Citron og cypres er de afgørende ingredienser i dette glow produkt; de lysner og opfrisker huden og fremhæver din huds naturlige glød.

  Unikt for Antonia Burrells sortiment er desuden ingrediensen violetgræs, som forlænger produkternes holdbarhed på en naturlig måde uden brug af kemi.

   

  Køb nu med gratis levering


frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert