Tips & Råd

Gaveinspiration til Mors Dag

Mors Dag nærmer sig med hastige skridt! Den 14. maj er lige rundt om hjørnet. På Lookfantastic har vi nogle super gaveidéer til Mors Dag, så du kan forkæle og fejre den helt særlige kvinde i dit liv – og sige tak for den ubetingede kærlighed kun en mor kan give.

Uanset om du vælger at fejre din mor, din bedstemor, din tante eller en helt særlig veninde, som altid er der for dig, har vi et stort udvalg af skønhedsprodukter og -gavesæt på Lookfantastic.

 1. Elizabeth Arden Ceramide Capsules
  Køb nu med LOOKFANTASTIC

  Elizabeth Arden Ceramide Capsules

  Elizabeth Arden er elsket af stortset alle mødre i verden! De nye Ceramide kapsler transformerer huden og giver den et yngre udseende, samtidig med at virke blødgørende og opstrammende. Gylden hudpleje til en gylden kvinde!

  Køb nu med gratis levering
 2. Grow Gorgeous Hair Density Serum Intense and Density Shampoo Intense
  Køb nu med LOOKFANTASTIC

  Grow Gorgeous Hair Density Serum Intense and Density Shampoo Intense

  Har hun tyndt hår, som trænger til et boost? Med Grow Gorgeous kan hun undgå de aggressive produkter som typisk anvendes ved hårtab, og i stedet nyde velduftende, luksuriøse produkter, som med naturlige og milde ingredienser forbedrer hårbundens og selve hårets sundhed, samtidig med at fremme hårvækst for kraftigere, sundere og fyldigere hår.

  Køb nu med gratis levering
 3. FOREO Luna Mini 2
  Køb nu med LOOKFANTASTIC

  FOREO Luna Mini 2

  Skal hun have lidt ekstra luksus på Mors Dag, er en FOREO Luna Mini 2 den perfekte gave. Den virker dybderensende og fjerner snavs, døde hudceller, bakterier og overskydende olie på huden, samtidig med at efterlade huden med en smuk og frisk glød. Find den FOREO der passer præcis til hendes hudtype, og overrask hende på Mors Dag!

  Køb nu med gratis levering
 4. Crabtree & Evelyn Pink Pineapple Luxury Duo
  Køb nu med LOOKFANTASTIC

  Crabtree & Evelyn Pink Pineapple Luxury Duo

  Crabtree & Evelyn Pink Pineapple Duo indeholder en Shimmer Oil og en Body Cream, så hun kan få lidt ekstra forkælelse og pleje på den særlige dag. Produkterne indeholder en blanding af rosenekstrakt, ananas og prosecco, med fortryllende dufte og en følelse af ren luksus.

  Køb nu med gratis levering
 5. Caudalie Beauty Elixir Dup
  Køb nu med LOOKFANTASTIC

  Caudalie Beauty Elixir Dup

  Måske skal I begge to have lidt ekstra forkælelse? Med Caudalies Beauty Elixir Duo er der en gave til jer hver! Med dette gavesæt kan I begge nyde lidt luksus med premium hudpleje fra det anerkendte franske mærke Caudalie.

  Køb nu med gratis levering


Team LF

Team LF

Forfatter og ekspert