Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Fejr lookfantastics fødselsdag med The Birthday Edit Beauty Box

Fejr lookfantastics fødselsdag med The Birthday Edit Beauty Box
Frk Mejer
Forfatter og ekspert6 år siden
View Frk Mejer's profile

Hurra for lookfantastic!

I denne måned er det lookfantastics fødsesldag - hurra, hurra, hurra! Sikke en dejlig gave at få i denne måned - The Birthday Edit Beauty Box. Den er virkelig proppet med gode ting og jeg havde også høje forventninger til det. De blev i den grad indfriet og jeg har ikke meget negativt at sige. Der er full size produkter og lækre travel sizes på nogle rigtig gode brands. Eve Lom og Decléor er to brands, som jeg gerne har villet teste et stykke tid, og det ønske fik jeg opfyldt. Æsken er fyldt med stjerner, både indeni og udenpå. Sikke et brag af en Beauty Box!

Hvad indeholder The Birthday Edit Beauty Box?

Illamasqua – Mini Contouring Gel Sculpt i Silhouette

Jeg er rigtig positivt overrasket over denne her. Den er let at påføre, dufter godt og så kan man selv styre, hvor voldsomt det skal være. Den er forholdsvis let at blende ud, men den giver også mulighed for at blive defineret noget mere. Den holder rigtig fint hele dagen og jeg synes virkelig, at det er en let måde at lave contour på.

Hikari – Eyeshadow Quad, Tonya (Full size)

Jeg elsker de her farver! Jeg er altid så nervøs, når der kommer øjenskygge med, fordi det er som regel de der underlige farver, som ingen vil have, men Hikari har lavet fire fine farver. De er alle jordfarver – to uden shimmer og to med. Den lyseste er perfekt til min hudtone og bruges som en rigtig fin base. De andre passer også bare så fint, fordi jeg har blå øjne. Kobberfarver er altid godt, hvis man gerne vil fremhæve det blå, men alle hudtyper og øjenfarver kan bruge denne lille quad. De er rimelig godt pigmenteret og holdbare, men jeg vil nok anbefale en god eyeshadow primer alligevel.

Christophe Robin – Cleansing Volume Paste

Tjah, denne her er ikke lige min kop te. Den filtrede mit hår helt sammen og gjorde det meget tørt, men sådan har jeg det nok bare lidt med volumenprodukter. Det fungerer ikke altid. Det er også lidt forvirrende, da det er en gel paste, som påføres i håret og vupti så skummer det ud over alle kanter. Det skylles ud, og en balsam kan påføres i spidserne. Meningen er at den skal løfte håret og give det en ”full body”, men det fik jeg ikke. Jeg fik en filtklump, som jeg måtte vaske igen med det samme. Det skal også siges, at jeg ikke rigtig bruger shampoo eller balsam, så mit hår og jeg er nok bare ikke rigtig til det. Den dufter til gengæld himmelsk af roser.

lookfantastic – Unicorn Eyeshadow brush (Full size)

Ej, hvor er den bare smuk! Formet som en enhjørnings horn og med samme farve i børsten, som boksens tema. Den er rigtig god til at påføre øjenskygge og fordeler det rigtig fint. Jeg er godt tilfreds med at have denne her med i min samling af børster.

Decléor – Hydra floral anti-pollution hydrating gel-cream

Wow! Jeg skal have denne her igen. Den dufter vidunderligt, men den efterlader huden så fin og glat. Den er perfekt til at have under makeuppen, for den giver ikke en fedtet fornemmelse. Jeg bruger den hver morgen efter jeg har renset min hud og den fugter bare så godt. Den er god til denne sæson, hvor huden bliver mere tør af det kølige vejr. Den er proppet med gode ting som Olifeiraekstrakt og Neroliolie.

Eve Lom – Cleanser and Muslin Cloth

Endnu en ting, som jeg i den grad kommer til at købe igen. Eve Lom er en cleanser, som fungerer ved, at man tager cirka en negls størrelse af geleen. Det varmes lidt i hænderne og så smøres det på ansigtet med eller uden makeup. Den tilhørende klud fugtes i varmt vand og lægges på ansigtet, så porerne åbnes. Efter at have fugtet og lagt klud på tre gange, så fjerner man Eve Lom cleanser og makeup. Skyller kluden ren og slutter af med at lægge en kold klud på, så porerne lukkes. Den efterlader huden så velfugtet og ren. Personligt bruger jeg den om aftenen inden min serum og natcreme, men den giver den perfekte, fugtede base, så man bedre kan optage de andre ting.

Holly's Lollies – Elderflower

Jeg synes at den smager dejligt at hyldeblomst, men jeg er da lidt ked af, at man ikke fik en med alkohol i. Holly’s Lollies specialiserer sig i at lave slikkepinde med et ”boozy twist”, så det må man da næsten prøve på et tidspunkt. Dog er det bare så hyggeligt at få lidt mundgodt med, nu når lookfantastic har fødselsdag. Kan man sige fødselsdag uden noget sødt til ganen?

The Birthday Edit Beauty Box med lookfantastic

 

Frk Mejer
Forfatter og ekspert
View Frk Mejer's profile
Goddag! Jeg blogger normalt på www.Frkmejer.dk, hvor der er fokus på ”modern vintage”. Jeg er afhænging af læbestift og føler mig først rigtigt klædt på, når jeg har en pangfarve på læberne. Jeg elsker at sætte mig foran spejlet og lægge min makeup. Det får mig altid til at føle mig klar på (næsten) hvad som helst. Jeg er af den overbevisning, at beautyprodukter og skincare er en af de bedste måder at forkæle sig selv på. @frk.mejer
lfint