Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Anmeldelse: Pureology Smooth Perfection kollektion

Anmeldelse: Pureology Smooth Perfection kollektion
Team LF
Forfatter og ekspert8 år siden
View Team LF's profile

Pureology er særligt kendt for at beskytte farvet hår, og give nyt liv til beskadiget hår. Efter at have farvet og afbleget mit hår i en årrække og uundgåeligt skadet mit hår, besluttede jeg mig for at teste Pureologys kollektion Smooth Perfection.

Alle Pureology produkter indeholder det patenterede ”Anti-Fade Complex”, som beskytter farvet hår og så vidt muligt formindsker risikoen for farven falmer. Smooth Perfection kollektionen indeholder desuden "Micro Emulsion Technology", som hjælper med at styrke, glatte og genoprette hårfibrene.

Jeg har som sagt ikke altid været så skånsom ved mit hår, da jeg har farvet det lidt rigeligt over årene. Udover at Pureology skulle være specielt udviklet til farvet hår, er det samtidig sulfat- og parabenfri samt 100% vegansk. Spændende! Jeg har en følsom hovedbund og er derfor meget forsigtig med at bruge kradse produkter med en masse slemme stoffer i. Som navnet siger, er dette mærke ”pure” – og jeg stoler på min hovedbund bliver glad.

Hvordan virkede Pureology på mit hår?

Jeg har nu testet disse produkter i tre uger, men allerede ved første vask virkede mit hår silkeblødt og lækkert. Selve shampooen er ret tyk i konsistensen, hvilket egentlig er rart, da en tynd shampoo kan være lidt svær at styre i håret. Dens konsistens gør den nemmere at fordele, og man undgår spild. Både shampooen og balsamen lader jeg sidde i cirka to minutter, før jeg vasker det ud. Efter jeg har tørret mit hår, er det endnu tydeligere hvad Smooth Perfection gør for håret. Udover at det føles glat og dejligt, virker håret også mere voluminøst; produkterne giver fylde, uden at tynge håret ned. Det er imponerende, når jeg er vant til at skulle bruge produkter for at få samme volumen.

Produkterne giver virkelig blødt hår, og som håbet: ingen negative reaktioner i hovedbunden med disse rene – pure – Pureology produkter! Altså alt i alt en stor succes – og så kan man oven i købet bruge Pureology med god samvittighed.

Prøv dem!

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint