De bedste brands
Tips & Råd

De bedste skønhedsprodukter at dele med kæresten

De bedste skønhedsprodukter at dele med kæresten

Skønhedsprodukter er tit dyre, specielt hvis du skal købe flere af de samme til den samme husstand. Men som de siger: “sharing is caring!” – jeg er sikker på, din kæreste ikke har noget imod at du låner en lille smule… Bare du ikke bruger det hele!

Som alt andet, skal man dog huske på hygiejnen. Det er vigtigt at huske, at man helst skal undgå at dele produkter som er i direkte kontakt med huden, såsom skrabere, læbepomader og nogle renseapparater til huden.

Men hvilke skønhedsprodukter kan du sagtens dele med kæresten?

 1. TIGI Bed Head Fully Loaded Massive Volume Shampoo
  Køb nu med Lookfantastic DK

  TIGI Bed Head Fully Loaded Massive Volume Shampoo

  Mange deler i forvejen shampoo, men hvis ikke I gør, er TIGIs Bed Head Fully Loaded Massive Shampoo helt klart en du burde dele med din kæreste. Den dufter fantastisk frugtig, og giver superblødt, skinnende og voluminøst hår.

   

  Køb nu med gratis levering
 2. Clinique Liquid Facial Soap
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Clinique Liquid Facial Soap

  Alle vil gerne have perfekt hud, og derfor er Mild Liquid Facial Soap fra Clinique et super produkt at dele. Da den er udstyret med en pumpe, er den delevenlig ud fra et hygiejneperspektiv, og så renser den din hud uden at fjerne den naturlige, essentielle fugt. Sæben er desuden passende til både tør og kombineret hud, og kan hjælpe med at rehydrere huden og genoprette den naturlige balance.

  Køb nu med gratis levering
 3. Bean Body Coffee Bean Scrub
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Bean Body Coffee Bean Scrub

  Om du skal i brusebad eller karbad, er Bean Body Coffee Bean Scrub med pebermynte helt klart et produkt man kan dele. Denne scrub er dybderensende og blødgør huden fra top til tå. Med salt og sukker fjerner den effektivt døde hudceller, forebygger urenheder og får huden til at gløde.

  Køb nu med gratis levering
 4. Cosmetics 27 By ME - Skinlab Plasma
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Cosmetics 27 By ME - Skinlab Plasma

  Har du også set din kone eller kæreste have ansigtsmaske på, og har du undret dig over hvorfor hun gider gå så meget op i det? Tag og prøv Cosmetics 27 By ME – Skinlab Plasma sammen en dag – så vil du bedre forstå det, og du vil samtidig få en blødere, renere hud som føles frisk.

  Køb nu med gratis levering
 5. PIXI Glow Tonic
  Køb nu med Lookfantastic DK

  PIXI Glow Tonic

  Skin tonic er nok det skønhedsprodukt som er mest overset. Når du har hapset lidt Glow Tonic fra kæresten, vil du nok fortryde du ikke gjorde det noget før! Hvis du er en af dem, som måske har tendens til at springe din exfoliator over, er der godt nyt til dig: PIXIs Glow Tonic virker som en kemisk exfoliator, samtidig med den fjerner eventuelle sæberester eller andet på huden. Brug den efter  du har renset ansigtet, og mærk hvordan den opfrisker, blødgør og fjerner eventuelle ujævnheder i huden.

  Køb nu med gratis levering
 6. Caudalie Vinosource Overnight Recovery Oil
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Caudalie Vinosource Overnight Recovery Oil

  6 dråber til dig, og 6 dråber til kæresten: Caudalies Vinosource Overnight Recovery Oil kan reparere jeres begges hud over natten, tilføre fugt og berolige irriteret hud gennem 100% naturlige ingredienser. Kom 6 dråber i håndfladen og fordel det i ansigtet inden I går i seng.

  Køb nu med gratis levering


Rasmus

Rasmus

Male Grooming Expert

Skønhed kommer ikke kun indefra; prikken over i’et kommer gennem den rigtige rutine. Jeg har altid søgt efter at få den perfekte skønhedsrutine og jeg er en ekspert indenfor grooming til mænd. Min stil er glatbarberet, men man vil altid ha’ hvad man ikke kan få, så jeg er ekspert i skægpleje, barbering, hår- og hudpleje. Jeg skal ingen steder uden min LAB Series.