Gå til hovedindhold
Tips & Råd

Mine favoritprodukter før sengetid

Mine favoritprodukter før sengetid
Nicoline
Forfatter og ekspert7 år siden
View Nicoline's profile

Lidt om min skønhedsrutine...

Hvis der er noget jeg altid sørger for inden jeg går i seng, så er det at rense min hud og sørge for den er helt ren og klar til en ny dag. Jeg har altid haft lidt problemer med min hud, og har lidt af bumser og urenheder, men min hud er her de senere år blevet rigtig fin og virkelig pæn at kigge på, og det er kun fordi jeg begyndte at rense min hud HVER aften. Førhen gjorde jeg det kun når jeg gad, eller når jeg lige havde tid, men nu er det HVER aften. Og så er det jo dejligt at have nogle favoritprodukter! Hvis jeg kan mærke jeg begynder at blive træt, så gør jeg det bare tidligere på aften, så jeg ikke falder i søvn eller noget, og glemmer det. Jeg har prøvet lidt af hvert igennem årerne, men de ting på billedet er mine favoritprodukter før sengetid. Nogle der altid fungerer for mig, og som altid kan redde min hud, når den går amok!

Nicolines skønhedsrutine på Lookfantastic Blog

Foreo Luna Go - Normal Hud

Den her lille maskine som I kan se jeg har i hånden oppe på billedet, er min go to angående hudpleje, og jeg bruger den hver aften med mine produkter! Siden jeg har fået den her, har den bare gjort mit liv så meget lettere, og min hudplejerutine så meget sjovere! Jeg elsker måden den kan få nogle af mine produkter til at skumme på, og hvordan den føles i ansigtet, når man bruger den! Det er en lille maskine som vibrerer og som bare føles fantastisk på huden, og som får produkterne fordelt godt rundt – virkelig kæmpe fan! Samtidig er den så lille, at den kan komme med overalt, også på dine rejser!

Garnier Skin Naturals Cleansing Wipes

Vådservietter er noget jeg elsker at have i min beauty samling, da de er så lette at bruge på de dage, hvor alting skal gå stærk og man bare gerne vil i seng – specielt efter en lang dag. Jeg har prøvet en masse forskellige igennem årerne, og nogle fungerer bedre end andre, specielt hvis man vil have det hele af på en gang. De vådservietter I ser oppe på billedet, fra Garnier, er rigtig gode og ligger til en rigtig fin pris, da de ikke er for dyre, men heller ikke for billige, så de ikke er i en god kvalitet. Det er i hvert fald nogle jeg søger for at have i min samling altid!

L'Oréal Paris Absolute Eye And Lip Makeup Remover

Selvom man bruger vådservietter, så er det ofte at de ikke kan tage alt ens øjenmakeup, så der har jeg selvfølgelig en øjenmakeupfjerner klar, som kan tage de rester der er tilbage. Igen - jeg har prøvet mange forskellige igennem tiden, men jeg må indrømme at den jeg har ejet flest gange, er den I ser oppe på billedet fra L’Oréal. Den er virkelig god og mild for dine øjne, og virker bare hver gang! Jeg har desværre nogle øjne som er meget sarte, og jeg kan med det samme se hvis et produkt ikke virker for mig på mine øjne, da de svier og hæver op – men det problem har jeg ikke haft med det her produkt, og det er bare dejligt! Virkelig en vinder her hos mig.

L'Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil For Coloured Hair

Selvom det selvfølgelig er ansigtet der er vigtigst at få gjort rent, så elsker jeg også at pleje mit hår, da jeg desværre har et hår der rigtig hurtigt bliver slidt og kan se tørt og ødelagt ud, så jeg plejer det så godt jeg kan! En af tingene jeg altid gør mens jeg renser mit ansigt, er at putte hårolie i mit hår. Det er bare så vigtigt at huske at give sit hår noget fugt, så det får noget pleje. Den olie oppe på billedet fra L’Oréal er jeg helt vild med! Den er så god til mit hår, og sørger for det altid ser virkelig flot og livligt ud, og altid sundt – hvilket er virkelig vigtigt for mig!

L'Oréal Paris Dermo Expertise Revitalift Anti-Wrinkle + Firming Night Cream

En vigtig ting man skal huske at få gjort efter man har renset sit ansigt, er at fugte det! Jeg står ofte med et helt tørt ansigt, efter at have brugt en masse forskellige produkter, og kan bare mærke mit ansigt skriger efter fugt og pleje, og derfor sørger jeg altid for at give mit ansigt et godt lag natcreme, inden jeg går i seng. Jeg har prøvet en masse forskellige igennem tiden, og nogle har endda fået mig til at slå ud og blive helt rød og irriteret i ansigtet. Den oppe på billedet fra L’Oréal er en sikker vinder her hos mig, og jeg slår ikke ud af den, den beroliger tværtimod mit ansigt – hvilket jeg er så taknemmelig for, specielt i stressede perioder.

Som sagt kan det variere meget hvad jeg bruger, og hvor meget jeg bruger, men lige nu hvor min hud har det rigtig godt, og er meget ren i det, så bruger jeg de få produkter I ser på billedet. Lige nu er vådservietter blandt mine favoritprodukter, da det bare gør mine aftener lettere og hurtigere - hvilket jeg har brug for i øjeblikket.

Hvilke er dine favoritprodukter før sengetid?

Nicoline
Forfatter og ekspert
View Nicoline's profile
Hej allesammen! Jeg er skønheds-, sundheds- og livsstilsblogger på www.nicolinepraus.dk. Jeg har blogget i snart 3 år, og elsker at dele min tanker, følelser, ideer og meget mere med verden. Jeg bor i Odense, og har gjort det hele mit liv - men har store drømme om at flytte til New York en dag, og arbejde for et kæmpe modemagasin! Jeg elsker at lege med makeup, sætte håret på 1000 forskellige måder, og bare have det sjovt! Med et kæmpe smil på læben, kommer man rigtig langt. @nicolinepraus
lfint