De bedste brands
Udforsk

Luksuriøse vinterfavoritter fra Omorovicza

Luksuriøse vinterfavoritter fra Omorovicza

Om Omorovicza

Måske har du allerede hørt om det? Det luksuriøse spabrand fra Budapest: Omorovicza. Dette skønhedsmærke specialiserer i eksklusiv hudpleje med mineralrig termisk vand som en af hovedingredienserne. Mærket er kendt for produkter som giver huden et rigtigt boost, så huden fæles hydreret og sund, og efterlades med den smukkeste glød.

Det hidtil mest populære produkt er den ikoniske Queen of Hungary Mist – den kigger vi nærmere på her, og introducerer dig desuden for en række af vores andre favoritter, som kan hjælpe din hud gennem den barske, mørke vinter.

Her er vores fem favoritter til vinteren:

 

 1. Queen of Hungary Mist
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Queen of Hungary Mist

  Queen of Hungary Mist er inspireret af den første parfume der blev opfundet: Queen of Hungary Water. Selvom den er kendt som en parfume, blev den faktisk oprindeligt udviklet som en multifunktionel tonic til at behandle hudproblemer og sygdomme.

  Queen of Hungary Mist indeholder en masse botaniske ekstrakter, som gør den opfriskende og velduftende. Ingredienser såsom rosenekstrakt og appelsin hjælper med at rebalancere huden, og er ideel til at genopfriske huden når du er på farten eller rejser.

  Køb nu med gratis levering
 2. Gold Sugar Scrub
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Gold Sugar Scrub

  Dette vidunder fra Omoroviczas Gold serie er en blanding af bittesmå guldpartikler, ylang ylang og rørsukker. Sammen virker de som en yderst luksuriøs og effektiv exfoliator. Findes der en mere prinsesseagtig måde at eksfoliere huden på end med guld?! Den indeholder også abrikos- og peberekstrakt, som stimulerer blodcirkulationen, så du får en lækker glød.

  Fjern de døde hudceller og få blød og smuk hud frem med Gold Sugar Scrub fra Omorovicza.

  Køb nu med gratis levering
 3. Gold Night Drops
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Gold Night Drops

  Gold Night Drops er endnu en perle fra Omoroviczas Gold serie. Denne anti-ageing serum er spækket med A-vitamin, som effektivt behandler og forebygger fine linjer og rynker. Derudover styrkes hudens immunforsvar, mens hyaluronsyre og Omega-6 Ceramide tilfører og bevarer fugt i huden.

  Guldpartiklerne i Omoroviczas Gold Night Drops virker anti-inflammatoriske, og reparerer huden, for at behandle tegn på aldring. Brug Gold Night Drops før du går i seng, og vågn op med et friskt, sundt ansigt og en smuk glød.

  Køb nu med gratis levering
 4. Thermal Cleansing Balm
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Thermal Cleansing Balm

  Denne sorte Cleansing Balm er lavet på mudder fra Ungarn, fyldt med mineraler som trækker snavs ud af huden og renser porerne i dybden. Mandelolien virker nærende og beskyttende. Sammen arbejder ingredienserne på at give dig ren, sund og blød hud.

  Køb nu med gratis levering
 5. Gold Rescue Cream - Sensitive & Dry Skin
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Gold Rescue Cream - Sensitive & Dry Skin

  Denne creme er perfekt til vinteren; den beskytter og styrker huden, mens huden holdes hydreret i dybden. Den er særligt egnet til personer med tør og følsom hud. Guldpartiklerne i cremen giver en ungdommelig glød, og peptiderne hjælper med at reducere synligheden af rynker og fine linjer.

  Omoroviczas Gold Rescue Cream siges at være det tætteste du kommer på en rigtig ansigtsbehandling i Omoroviczas spa – denne luksuriøse oplevelse kan du nu få hjemmefra hver dag med Gold Rescue Cream.

  Køb nu med gratis levering


frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert