Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Anmeldelse: Ciaté Liquid Eyeliners

Anmeldelse: Ciaté Liquid Eyeliners

Chrome Liquid Eyeliners fra Ciaté

Jeg er nok den største fan af glitter – især når det kommer til makeup, og jeg mener det burde være en fast del af alles makeup-samling. Desværre er der rigtig mange der er bange for at bruge det, fordi de er nervøse for at det bliver for voldsomt, eller fordi de mener det slet ikke er noget der hører til hverdagslooket. Og det er så her at jeg protesterer. For jo, det kan sagtens bruges til hverdag, og det kan i den grad også bruges uden at det bliver for voldsomt eller for meget ”in-your-face”! Det kommer nemlig helt an på hvordan I bruger det, og hvilke produkter I vælger.

Jeg bruger gerne shimmer-øjenskygger, løst glitter og chrome eyelinere som disse fra Ciaté. Alle de looks kan I løbende finde på min egen blog, men i dag vil jeg gerne vise hvordan I kan bruges disse eyelinere fra Ciaté. Shimmer og glitter kan nemlig gøres til en rigtig fin detalje i et look, og kan være det der mangler for at fremhæve dit glimt i øjet.

Ciaté eyeliner

Ciaté har disse super flotte chrome eyelinere som findes i 6 forskellige farver. Jeg har dog kun de 5 af dem, men skal helt sikkert have fat i den sidste også hvis jeg kan finde den en dag.

Farverne som jeg har er følgende:

  • ”Sci-Fi” – En utroligt flot sølv-glitter som vil fungere med alle farver.
  • ”Stellar” – Perfekte gylden farve! Hverken for meget eller for lidt guld. Perfekt til neutrale looks.
  • ”Cosmic” – En skøn græs-grøn farve. Super flot sammen med en sort mascara.
  • ”Lunar” – Flot stærk blå farve. Helt klart en must-have.
  • ”Galactic” – Super flot gunmetal-grå liner med sølv og lysegråt glimmer.

Den sidste, som jeg ikke har, hedder ”Celestial” og er en smuk lilla farve.

De er ikke 100% gennemfarvede – de kan godt virke en smule gennemsigtige ved påføring - men det løses nemt ved at påføre lidt mere ovenpå. De er heller ikke vandfaste, så det skal man også lige have i tankerne når man bruger dem. Men de er derimod super smukke. Jeg er stor fan af at de ikke bare er almindelige glitter-eyelinere men derimod chrome. Jo der er glitter i dem, men det er så fint glitter at det giver dette smukke chrome look. Nogle af dem kan godt være en smule tykkere end de andre, så man skal lige sørge for at fjerne det overskydende på filt-spidsen for at undgå klumper og en ujævn påføring.

ciate-london-liquid-chrome-eyeliners-gizblogdk-14jan2017-03

Forskellige looks med Chrome Liquid Eyeliners fra Ciaté

På det første billede har jeg brugt den smukke blå ”Lunar”, som fremhæver mine blå øjne helt vildt! Jeg har lavet et lidt mørkere hverdagslook sammen med denne, og jeg synes det er et super lækkert look, som man sagtens kan bære til hverdag også. Som I kan se, så er det jo ikke voldsomt, så det er bare med at prøve sig frem.

Er man stadig lidt for bange for farver, så kunne et look som det næste look måske være en mulighed. Her har jeg brugt den gråsorte ”Galactic” inde ved vipperne og den smukke sølv ”Sci-Fi” ovenover. Det ses ikke så tydeligt på billedet, men jeg kan fortælle at det var super flot i virkeligheden. Helt sikkert et look jeg vil lave noget mere.

Øjne med Ciaté
Jeg kan også anbefale den gyldne ”Stellar” til jer der ikke er så meget til stærke farver. I kan bruge den, som jeg har brugt den i sølv, eller måske bare for sig selv. Den er ikke så voldsom men giver stadig et virkelig smukt touch. Og den er især rigtig god til blå øjne, da den fremhæver dem (blå og gylden/orange er kontrastfarver og fungerer derfor rigtig godt sammen).

Alt i alt er jeg ret imponeret over disse Chrome Liquid Eyeliners fra Ciaté. De kan købes her på Lookfantastic og koster 132,- stykket. Glem ikke at kigge forbi min egen blog for inspiration til endnu flere farverige og flotte looks. ;)

Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh

lfint