De bedste brands
Tips & Råd

De 10 mest populære skønhedsprodukter denne jul

De 10 mest populære skønhedsprodukter denne jul

Er du nysgerrig efter at vide, hvad de mest populære skønhedsprodukter denne jul er? Her giver vi dig overblik over hvilke skønhedsprodukter der virkelig hitter lige nu, så du kan få inspiration til din juleshopping og årets julegaver.

Hvilke er de mest populære skønhedsprodukter denne jul?

 

 1. Christophe Robin Regenerating Mask
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Christophe Robin Regenerating Mask

  Den mest populære hårmaske ligenu: Regenerating Mask fra Christophe Robin, som indeholder den eksotiske Prickly Pear Seed Oil – hårmasken hjælper med at genoprette svage og slidte hårfibre, give dem fornyet styrke og give hvert hår næring fra rod til spids.

  Ved at stimulere hovedbunden, gror håret stærkere fra folliklen og dit hår vil over tid blive mere glansfuldt og sundere. Christophe Robin udvikler hårpleje særligt til farvet og kemisk behandlet hår.

  Køb nu med gratis levering
 2. Elemis Frangipani Monoi Salg Glow
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Elemis Frangipani Monoi Salg Glow

  Denne fantastiske salt scrub fra Elemis er perfekt til at rense og skrubbe alle de døde hudceller væk, samtidig med at få en luksuriøs oplevelse der forkæler alle sanser. Den indeholder Tahitian Monoi Oil og Frangipani Flowers, og er ekstremt nærende og beroligende selvom den effektivt fjerner døde hudceller og snavs. Den kan bruges på både tør hud og våd hud.

  Køb nu med gratis levering
 3. Korres Bergamot Pear Shower Gel
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Korres Bergamot Pear Shower Gel

  Alle elsker Korres Shower Gels – takket være den rimelige pris, fantastiske dufte og ingredienser. Duften af Bergamot Pear er vidunderlig, og den træagtige men samtidig frugtagtige duft er den perfekte måde at komme i godt humør på, på en kold og grå vintermorgen.

  Den er beriget med Aloe Vera og vitaminerne B5 og B2; denne shower gel gør huden blød, velduftende, velplejet og velnæret.

  Køb nu med gratis levering
 4. Antipodes Kiwi Seed Oil Eye Cream
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Antipodes Kiwi Seed Oil Eye Cream

  En øjencreme er en nødvendighed i enhver hudplejerutine; men alligevel er det ofte den, som bliver overset.

  Antipodes Kiwi Seed Oil Eye Cream indeholder kiwi, som er rig på C-vitamin. Dette gør den velegnet til at lysne huden omkring øjnene og neutralisere mørke rander, mens Carrot Seed Oil, Avocado Oil og Aloe Gel hjælper med at genoprette sart og skadet hud.

  Påføres morgen og aften for smuk og velfugtet hud.

   

  Køb nu med gratis levering
 5. Vita Liberata Body Blur Instant Skin Finisher
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Vita Liberata Body Blur Instant Skin Finisher

  Perfekt til julefrokoster eller andre events i julen, hvor man gerne vil gøre lidt ekstra ud af sig selv: Body Blur fra Vita Liberata!

  Denne lette “gloss” creme kan enten bruges alene eller sammen med en selvbruner; uanset hvordan den bruges, giver den en smuk og naturlig glød, takket være dens effektive økologiske ingredienser. Tip: brug en selvbrunerhandske for det bedste resultat.

  Køb nu med gratis levering
 6. Mauli Radiance Exfoliant
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Mauli Radiance Exfoliant

  Denne Exfoliant fra Mauli er en prisvindende multi-tasker for huden: den både fugter, giver glød og giver en jævnere hudtone. Den er spækket med antioksidanter og vitaminer, og den mineralrige indiske ler har eksfolierende egenskaber, så du nemt kan fjerne snavs og forebygge urenheder.

  Den kan med fordel blandes med enten din cleanser, som en scrub, eller med rosenvand, som en ultranærende ansigtsmaske.

   

  Køb nu med gratis levering
 7. Estée Lauder Advanced Night Repair
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Estée Lauder Advanced Night Repair

  Måske det vigtigste hudplejeprodukt til om natten? Advanced Night Repair fra Estée Lauder er en verdenskendt must-have – dens effektive ingredienser og formulering udviklet med patenteret teknologi hjælper med at regulere cellefornyelsen i løbet af natten, så du vågner med frisk, sund hud og en smuk glød. Den indeholder hyaluronsyre, hvilket gør den til en intens fugtgivende behandling.

  Køb nu med gratis levering
 8. MAC Studio Face and Body Foundation
  Køb nu med Lookfantastic DK

  MAC Studio Face and Body Foundation

  Et klassisk makeupprodukt, som er helt essentielt at have med på farten. Denne foundation holder i op til 8 timer, og kan bruges både i ansigtet og på kroppen. Den tilstopper ikke hudens porer, og dens vandbaserede formular er nemt af påføre, for et smukt og fejlfrit finish.

  Køb nu med gratis levering
 9. Clinique Dramatically Different Moisturising Cream
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Clinique Dramatically Different Moisturising Cream

  Den ikoniske “Dramatically Different”-serie fra Clinique med den karakteristiske gule farve har lige siden lanceringen været et kæmpe hit verdenover – og denne lille sag er ingen undtagelse.

  Den har en tykkere konsistens end deres Lotion, men den føles stadig let og er ikke fedtet i det. Den smelter nemt ind i huden, og tilfører godt med fugt. Den kan både bruges dag og nat.

  Køb nu med gratis levering
 10. Pixi Double Cleanse
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Pixi Double Cleanse

  Denne cleanser blev lancering tidligere i år, og er allerede blevet en kultfavorit. En effektiv duo, som effektiv smelter makeup, snavs og overskydende olie væk fra huden – den virker nærende og beroligende på sarte områder. Denne 2-i-1’er er perfekt at have med på rejser.

  Køb nu med gratis levering


frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert