Gå til hovedindhold
Udforsk

Kvinden bag Shiffa Dubai

Kvinden bag Shiffa Dubai
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Den kvindelige Dr. Lamees fra de arabiske emirater står bag det luksuriøse hud- og hårplejemærke Shiffa Dubai.

Oprindeligt startede Shiffa med et enkelt produkt, som Dr. Lamees testede på sig selv: en graviditetsolie, eftersom hun selv var gravid og manglede et produkt som det. Olien virker nærende og fugtgivende på den gravides følsomme og sårbare hud. Da det første produkt var en stor succes, fortsatte Dr. Lamees i samme stil og udviklede sin første kollektion indenfor hudpleje. Hun kombinerer naturen og videnskaben.

Dr. Lamees fandt det udfordrende at bryde igennem i industrien, som hovedsageligt var styret af mænd. Men hendes hårde arbejde og ambition viste sig at kunne betale sig; i 2005 fik hun offentlig anerkendelse af Sheikh Mohammed Establishment og modtog en række priser for sine opnåelser.

Shiffa er inspireret af det gamle arabien, og opfordrer til selvforkælelse med de mest luksuriøse ingredienser som bringer dine tanker og krop på en beroligende rejse.

Er du endnu ikke bekendt med Shiffas lækre produkter? Vi har samlet nogle af vores favoritter her, så du kan forkæle dig selv med lækre produkter fra Dr. Lamees:

    Team LF
    Forfatter og ekspert
    View Team LF's profile
    lfint