Gå til hovedindhold
Udforsk

Kvinden bag Shiffa Dubai

Kvinden bag Shiffa Dubai
Team LF
Forfatter og ekspert4 år siden
View Team LF's profile

Den kvindelige Dr. Lamees fra de arabiske emirater står bag det luksuriøse hud- og hårplejemærke Shiffa Dubai.

Oprindeligt startede Shiffa med et enkelt produkt, som Dr. Lamees testede på sig selv: en graviditetsolie, eftersom hun selv var gravid og manglede et produkt som det. Olien virker nærende og fugtgivende på den gravides følsomme og sårbare hud. Da det første produkt var en stor succes, fortsatte Dr. Lamees i samme stil og udviklede sin første kollektion indenfor hudpleje. Hun kombinerer naturen og videnskaben.

Dr. Lamees fandt det udfordrende at bryde igennem i industrien, som hovedsageligt var styret af mænd. Men hendes hårde arbejde og ambition viste sig at kunne betale sig; i 2005 fik hun offentlig anerkendelse af Sheikh Mohammed Establishment og modtog en række priser for sine opnåelser.

Shiffa er inspireret af det gamle arabien, og opfordrer til selvforkælelse med de mest luksuriøse ingredienser som bringer dine tanker og krop på en beroligende rejse.

Er du endnu ikke bekendt med Shiffas lækre produkter? Vi har samlet nogle af vores favoritter her, så du kan forkæle dig selv med lækre produkter fra Dr. Lamees:

 • 1.Shiffa Invigorating Hair Oil

  Shiffa Invigorating Hair Oil
  5 Stars 1 Reviews
  692 kr
  Forkæl dit hår med de luksuriøse ingredienser nøje udvalgt af Dr. Lamees - denne hårolie styrker og nærer dit hår med blandt andet pebermynte, rosmarin, hyben og mandelolie, og giver dig blødt og skinnende hår.
 • 2.Shiffa Healing Balm

  Shiffa Healing Balm
  826 kr
  Denne multi-tasker er et sandt vidunder! Brug den på både ansigt og krop, for at opleve dens helende, lindrende og fugtgivende egenskaber. Den absorberes hurtigt og kan endda bruges til at behandle eksem, rosacea og psoriasis.
 • 3.Shiffa Pregnancy Body Oil

  Shiffa Pregnancy Body Oil
  496 kr
  Den som det hele startede med! Er du selv eller en du kender gravid? Forkæl maven med Dr. Lamees' olie og mærk hvordan den fugter og beroliger huden.
Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint