De bedste brands
Tips & Råd

Valentinsdag: Gaveideer til hende

Valentinsdag: Gaveideer til hende

Vi nærmer os lynhurtigt Valentinsdag! Uanset om du elsker eller hader traditionen, er den svær at komme udenom. Her har vi samlet et bredt og varieret udvalg af luksuriøse gaveideer til hende den 14. februar 2017.

Er du blank for gaveideer er der ingen grund til panik – vores bedste bud på årets valentinsgaver til hende indeholder noget for alle. Læs med her, og find inspiration i vores favoritter indenfor hudpleje, hårpleje og makeup.

Årets valentinsgaver til hende

 1. Kiss the Moon - The Love Collection
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Kiss the Moon - The Love Collection

  Giv hende en smuk og stilet gaveæske fra Kiss the Moon – med denne kan hun optimere sin søvn og nyde ultimativ afslapning. Dette gavesæt indeholder en luksuriøs sovemaske i silke, en olie til ansigtet og en olie til badet. Olien til ansigtet er lavet på blandt andet vitaminrig hybenolie og nærende ylang ylang, og bruges inden sengetid. Badeolien tilsættes et varmt og afslappende bad, og virker beroligende og afstressende med duften af roser og ylang ylang. Olien renser alle bekymringer ud!

  Kiss The Moon er et 100% naturligt mærke og er desuden Cruelty-Free.

  Køb nu med gratis levering
 2. Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Hand Gift Set
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Hand Gift Set

  Molton Brown er kendt for premium krops- og hudpleje, og dette gavesæt giver hende en seriøs omgang forkælelse med himmelske dufte af rabarber og roser. Forær hende den lækre engelske æske med håndsæbe, håndcreme og salve som sammen blødgør, plejer og nærer hænderne og efterlader en fortryllende duft.

  Køb nu med gratis levering
 3. Illamasqua Chisel & Glow Highlight & Contour Set
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Illamasqua Chisel & Glow Highlight & Contour Set

  Er hun tosset med makeup, har Illamasqua den perfekte gave til valentinsdag: deres Limited Edition gaveæsker ‘Extinct’ kommer i fire varianter. Her præsenterer vi deres Chisel & Glow Highlight & Contour Set, som indeholder elegante skønhedsoverraskelser til selv den mest kræsne makeup addict! I denne Extinct variant finder hun en highlighter, contouring gel og en highlighterbørste fra det edgy og Cruelty-Free makeupmærke Illamasqua.

  Køb nu med gratis levering
 4. Aromaworks Nurture Body Indulgence
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Aromaworks Nurture Body Indulgence

  Fortjener hun den ultimative afslapning og forkælelse? Med Aromaworks kan hun selv skabe en afstressende spastemning derhjemme med dette yndige gavesæt. Sættet indeholder en kropsolie, et beroligende duftlys, detox badesalt og en blød og blid vaskeklud. Alt hvad hun behøver for at slappe af og træde ind i en beroligende verden med en hyggelig spastemning og afstressende dufte.

  Køb nu med gratis levering
 5. Grow Gorgeous Strengthening Trio
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Grow Gorgeous Strengthening Trio

  Er hun mere til hårpleje end til makeup og hudpleje? Dette sæt fra Grow Gorgeous er den prefekte redning til vintertræt, slidt hår – genopfrisk håret ovenpå den lange vinter med en hårmaske, hårolie og serum fra Grow Gorgeous. Hårmasken stimulerer cirkulationen helt nede i rødderne og giver volumen tilbage i håret, mens hårolien styrker og beskytter håret mod UV og andre skader. Olien indeholder superfoods Sacha Inchi og olie fra chiafrø, som giver håret glans. Sidst men ikke mindst vil den effektive Grow Gorgeous serum pleje slidt hår med kraftfulde ingredienser. Resultatet er sundere, friskere og lækrere hår!

  Køb nu med gratis levering
 6. Aurelia Probiotic Skincare The Miracle Cleansing Collection
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Aurelia Probiotic Skincare The Miracle Cleansing Collection

  For hende der elsker en god hudplejerutine anbefaler vi Aurelias Miracle Cleansing gavesæt. Dette sofistikerede og eksklusive hudplejesæt giver hende en komplet serie med alt hvad hendes daglige rutine behøver: en cleanser, serum, creme, olie og vaskeklude.

  Aurelia Probiotic Skincare er et “No Nasty” brand, og indeholder derfor hverken syntetiske dufte, parabener, silikoner, sulfater, farvestoffer eller phtalater.

  Køb nu med gratis levering
 7. Jane Iredale Starter Kit
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Jane Iredale Starter Kit

  Jane Iredales fine makeupsæt er noget for enhver smag: til en overkommelig pris kan du give hende en elegant makeuptaske med både en primer, en foundation, en pudder, en fugtgivende spray og en makeupbørste. Sættet fås i fem nuancer og er ideel enten som en introduktion til makeup eller som et rejsesæt til den mere erfarne.

  Køb nu med gratis levering
 8. GHD Copper Luxe Platinum Styler Premium Gift Set
  Køb nu med Lookfantastic DK

  GHD Copper Luxe Platinum Styler Premium Gift Set

  Imponér hende med en bestseller! ghd Copper Luxe er et kæmpe hit og en sikker vinder hvis hun skal forkæles lidt ekstra. Det smukke, moderne design kombineret med ghds høje kvalitet vil glæde de fleste, og give professionelle stylingresultater. Styleren passer til alle hårtyper og glider nemt over håret, så hun kan få præcis den frisure hun drømmer om. P.S. Dette gavesæt indeholder to eksklusive Limited Edition neglelakker, i nuancer som passer til det smukke roseguld design.

  Køb nu med gratis levering


frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert