De bedste brands
Trends

Vi kårer årets skønhedsprodukter 2017!

Vi kårer årets skønhedsprodukter 2017!

2017 er ved at være forbi, og der er sket en masse indenfor skønhedsverdenen! Her kigger vi lidt på nogle af de mest trendy produkter i år, ved at kåre årets top skønhedsprodukter indenfor både hudpleje, makeup og hårpleje.

Opdagede du selv nogle nye favoritter i 2017?

Her kommer vores 7 skønhedsfavoritter fra året der gik:

 

 

 1. Pixi Glow Tonic
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Pixi Glow Tonic

  Pixi er efterhånden kendt for meget mere end den ikoniske Glow Tonic; både makeup og hudpleje fra Pixi er blevet populært verdenover; men netop den helt særlige Glow Tonic er fortsat en klar vinder. I 2017 er den fløjet af hylderne hurtigere end Pixi har kunnet producere den!

  Derfor elsker vi den: den indeholder 5% glykolsyre, en AHA, som eksfolierer og behandler tør hud og giver os smukkere, jævnere hud. Samtidig indeholder den aloe vera, som virker beroligende.

   

  Køb nu med gratis levering
 2. Maybelline Eraser Eye Concealer
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Maybelline Eraser Eye Concealer

  Denne concealer blev et kæmpe hit i år blandt både skønhedsbloggere, journalister, kendisser og forbrugere verdenover. En absolut “Beauty Essential” hos mange – effektiv og nem at bruge, og tilmed budgetvenlig.

  What’s not to like?!

  Køb nu med gratis levering
 3. Fudge Clean Blonde Violet Shampoo
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Fudge Clean Blonde Violet Shampoo

  Silvershampoo er ikke noget nyt, men denne fra Fudge har revolutioneret verden indenfor silvershampoo og blevet en klar favorit! Slut med gullige nuancer ved afblegning – med Fudge Clean Blonde Violet Shampoo er man i gode hænder.

  Afbleger du dit hår, må du simpelthen ikke gå glip af denne!

  Køb nu med gratis levering
 4. CosRX BHA Blackhead Power Cream
  Køb nu med Lookfantastic DK

  CosRX BHA Blackhead Power Cream

  2017 var året hvor K-Beauty for alvor tog Danmark med storm!

  Vi har lanceret mærker som Mizon, CosRX og Benton – de avancerede hudplejerutiner med mange trin har skabt stor hype i løbet af året, særligt takket være de effektive BHA og AHA formularer.

  CosRX var et af de hotteste K-Beauty mærker i 2017…

  Køb nu med gratis levering
 5. Omorovicza Midnight Radiance Mask
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Omorovicza Midnight Radiance Mask

  2017 bød på en Limited Edition Omorovicza Beauty Box, fortryllende gavesæt og Special Edition Deep Cleansing Mask samt denne nyhed: Midnight Radiance Mask.

  Denne ansigtsmaske påføres inden sengetid, og smelter ind i huden takket være dens gelkonsistens. Hyaluronsyre og salicylsyre henholdsvis fugter og eksfolierer huden, og du vågner med friskere hud og en smuk glød.

  En helt speciel og anderledes ansigtsmaske, som fortjener en plads på listen over årets skønhedsprodukter!

   

  Køb nu med gratis levering
 6. Perricone MD No Foundation Foundation
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Perricone MD No Foundation Foundation

  Naturlig skønhed vil altid være på mode! Med No Foundation Foundation får du en helt naturlig dækning, og det helt særlige ved denne er dens evne til at tilpasse sig forskellige hudtoner. Påfør, og giv den et øjeblik; du vil opdage den hurtigt tilpasser sig din hud og giver dig et naturligt finish.

  En let foundation der giver et friskt, dewy look. Med denne kan du holde det simpelt, naturligt og godt. Måske årets bedste foundation?!

  Køb nu med gratis levering
 7. Nudestix Instense Matte Lip + Cheek Pencil
  Køb nu med Lookfantastic DK

  Nudestix Instense Matte Lip + Cheek Pencil

  Et stort fokus for 2017: multifunktionelle skønhedsprodukter!

  Nudestix tilbyder et stort udvalg af multitaskers: blandt andet denne matte Lip + Cheek blyant, som fås i en lang række nuancer – noget til enhver årstid. Vi elsker multifunktionelle produkter, man nemt kan have med på farten til at peppe ethvert look op, og derfor fortjener Nudestix en placering blandt årets skønhedsprodukter hos lookfantastic!

  Køb nu med gratis levering


frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert