Gå til hovedindhold
Udforsk

Her er vores top 5 makeuppaletter

Her er vores top 5 makeuppaletter
Team LF
Forfatter og ekspert4 år siden
View Team LF's profile

Hvis man er tosset med makeup, er man højst sandsynligt også heeelt tosset med paletter!

Noget af det bedste ved makeuppaletter er, at mange af dem kan bruges flere steder i ansigtet, flere og flere makeuppaletter er i dag multifunktionelle. Og så er det heller ikke dårligt, at de som regel kommer i et smukt design og i de fineste farver...

Vi har samlet vores top 5 paletter her, så du selv kan finde en (eller flere!) der passer bedst til dig:

 

 • 1.Pixi Palette Rosette - Rosy Radiance

  Udover at Pixi er et fortryllende skønhedsmærke, mestrer de også makeuppaletter: denne fine sag indeholder både øjenskygger, tre forskellige nuancer til brynene samt tre til ansigtet. Få gløden frem med denne all-in-one palette fra Pixi!
 • 2.TheBalm Balm Jovi Face Palette

  Endnu en multifunktionel makeuppalette - denne er fra theBalm, og a propos fine designs er denne et pragteksemplar. Paletten er perfekt størrelse til at have med på farten, men har samtidig et stort udvalg af farver og kan bruges flere steder i ansigtet. Desuden kan de tolv øjenskyggefarver bruges både tørre eller våde.
 • 3.Laura Geller The Delectable Eyeshadow Palette - Delicious Shades of Cool

  Ligesom theBalms palette, kan denne også bruges enten våd eller tør. Laura Gellers palette byder på 14 forskellige nuancer, men er ikke multifunktionel som sådan - dog virker øjenskyggerne samtidig som en primer, og de kan eventuelt blandes sammen så du har uendelige muligheder. Laura Gellers øjenskygger er resistente og smelter flot sammen med øjenlågene.
 • 4.Pixi Ultimate Beauty Kit - Perfect Edit

  Endnu en smuk palette fra Pixi: denne med endnu flere farver. Den byder på hele 40(!) øjenskyggenuancer, 3 highlightere, 2 bronzere, 2 blushers og en contour powder! Den har stortset alt hvad du skal bruge, og med denne palette løber du ikke tør for muligheder. Denne palette kan tilfredsstille enhver Beauty Junkies behov.
 • 5.Bellápierre Cosmetics Color Correcting Concealer Palette

  Ikke en multifunktionel makeuppalette, men ikke desto mindre vidunderlig! Få et fejlfrit finish med denne palette fra Bellápierre, denne cremede, mineralbaserede palette giver dig et naturligt look samtidig med at dække mørke rander eller urenheder. De mange nuancer giver dig mulighed for at skræddersy din concealer så den blender perfekt sammen med din hud.
Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint