Gå til hovedindhold
Udforsk

Hvad er forskellen på Vichy Idéalia og Liftactiv?

Hvad er forskellen på Vichy Idéalia og Liftactiv?
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Hvad kendetegner Vichy?

Vichy er et luksuriøst hypoallergenmærke, kendt for delikate aromaer og et bredt udvalg af serier egnet til forskellige behov. Alle Vichys produkter er fri fra parabener og er blevet testet på følsom hud, under dermatologisk kontrol. Produkterne indeholder deres anerkendte mineraltermiske kildevand, som virker beroligende og beskyttende mod forurening, samt efterlader huden med en naturlig glød.

Hvad indeholder Vichy Idéalia?

Denne serie forebygger og reducerer fine linjer og rynker samt synligheden af porer. Hovedingrediensen i denne serie er perlemor. Denne ingrediens har en dobbeltvirkende effekt; den tilføjer en naturlig glød og giver samtidig en jævnere hudtone. De andre vigtige ingedienser inkluderer koffein, som stimulerer hudceller og øger blodcirkulationen, og hyaluronsyre, som reducerer tegn på aldring, og som er beriget med B3 vitamin.

Hvilke Vichy Idéalia produkter findes der?

Vichy Idéalia dagcreme er specielt udviklet til at pleje kombineret til fedtet hud. Gelen føles forfriskende på huden, og giver en smuk, mat finish, på ellers synligt træt og skinnende hud. Deres dagcremer for normal til tør hud indeholder en ekstra ingrediens; Kombucha, som aktivt beriger huden med vitaminer og giver en smuk og jævn hudtone.

Deres natcremehar en gelagtig tekstur og genopbygger huden effektivt. Cremen gør at du både føler dig og ser mere frisk ud om morgenen, selv efter en dårlig nats søvn.

Vichy Idéalia Life Serum giver et opfriskende boost og fremhæver din naturlige glød. Efter 4 ugers brug opnås en synlig reducering porestørrelse og træthedstegn. Denne serum forbedrer din hudkvalitet, inklusivt fysiske symptomer på stres, lette solskader og forurening.

Vichy Idéalia øjencreme reducerer mørke rander under øjnene. Deres prisvindende produkt (Woman Bedste Beauty Fund 2016), Vichy Idéalia BB Creme, giver din glød et øjeblikkeligt boost, giver dig en jævnere hudtone og reducerer tegn på aldring. Denne serie er typisk målrettet aldergruppen sidst i 20erne-30erne.

Hvad gør Vichy Liftactiv speciel?

Liftactiv serien er en avanceret serie til mere moden hud i 40erne og de i præ-overgangsalderen. Denne serie virker opstrammende på huden og reducerer selv dybe rynker. Opnå glattere, lysere og mere opstrammede ansigtstræk.

En spændende nyhed: Liftactiv Serum 10 Supreme

Op til flere studier har påvist synlige reduceringer af rynker, strammere hud på halsen samt accelereret hudfornyelse. Over 10 års forskning i forbindelse med udviklingen af produktet har sikret dets effektivitet.

Deres Advanced Filler er et intensivt hudplejeprodukt, som indeholder retinol. Retinol er et aktivt molekyle, som fører til øget kollagenproduktion i huden. Retinol og retinsyre har en betydelig anti-ageing effekt takket være den biologiske reaktion i hudcellerne (Shao, 2016). Udover Fillerens anti-ageingegenskaber, har Filleren en udglattende effekt og reducerer pigmentering i huden.

OBS! Molekyler i retinoidfamilien kan føre til lettere rødmen og peeling p.g.a. hudirritation. Derfor anbefales det at bruge en nærende og plejende creme med SPF sammen med Advanced Filler.

Undgå at bruge Filleren rundt om øjnene; brug i stedet deres Liftactiv Serum 10 omkring øjnene, specielt udviklet for øjne og vipper.

To slags anti-ageing: Neovadiol og Neovadiol Magistral

Vichy tilbyder to slags anti-ageing serier – Neovadiol, som er målrettet kvinder i overgangsalderen, og Neovadiol Magistral, for de som har overstået overgangsalderen. Hovedingrediensen i serierne er Pro-Xylane. Pro-Xylane er et sukkerprotein, som binder proteiner i huden. Dette fører til en serie af biokemiske reaktioner i hudens matrix. Hudens fysiske egenskaber er primært styret at hudens matrix, og funktionen bliver gradvist nedsat med alderen, hvilket fører til synlige tegn på aldring (Pineau, 2011). De biologiske reaktioner fremkaldt af bindingerne fra Pro-Xylane fører til lettere omstrukureringer i forbindelserne mellem hudcellerne (Deloche, 2011), hvilket er en forbedring af hudens matrix.

Kvinder i overgangsalderen vil typisk oplever konstante ændringer i huden, som følge af skiftende hormonniveauer; Neovadiol kompenserer for disse ændringer og hjælper huden med at stabilisere sig.

Neovadiol Magistral er målrettet kvinder efter overgangsalderen. Disse kvinder vil typisk opleve mere tør hud som følge af reduceret hormonaktivitet. Neovadiol Magistral forbedrer hudens spændstighed, giver fylde til huden og genskaber hudens naturlige balance. Dagcremen har en næringsrig og cremet konsistens og er udviklet til at tackle effekten af et reduceret hormonniveau. Deres Magistral Elixir er en tørolie som efterlader huden forynget, behagelig og balanceret. Genskab din naturlige glød med bare en eller to dråber af gangen og brug herefter en dagcreme ovenpå. Magistral Elixir er fyldt med essentielle olier og vitaminer, og hjælper med at genopbygge hudens naturlige barrierer.

Alle Vichyserier er målrettet en specifik aldersgruppe, men alle produkterne er dog udviklet så alle kan bruge produkterne i de forskellige serier uafhænigt af hinanden, og uanset alder.

 

Referencer:

Deloche C, Minondo A. M, Bernerd F, Salas F, Garneir J, Tancréde E. (2011) Effect of C-xyloside on morphogenesis of the dermal epidermal junction in aged female skin. An ultrastructural pilot study. European Journal of Dermatology Ed. 21(6):191-196

Pineau N., Carrino D. A, Caplan A. I, Breton L. (2011) Biological evaluation of a new C-xylopyranoside derivative (C-Xyloside) and its role in glycosaminoglycan biosynthesis. European Journal of Dermatology Ed. 21(3):359-370

Shao Y., He T., Fisher G. J., Voorhees J. J., Quan T. (2016) Molecular basis of retinol anti-ageing properties in naturally aged human skin in vivo. International Journal of Cosmetic Science PMID: 27261203

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint