Gå til hovedindhold
Tips & Råd

Valentinsdag: Gaveideer til ham

Valentinsdag: Gaveideer til ham
Team LF
Forfatter og ekspert5 år siden
View Team LF's profile

Valentinsdag nærmer sig...

...Og uanset om man elsker eller hader dagen, er den efterhånden svær at komme udenom! Om du går all in og køber en overdådig gave, som han længe har ønsket sig - eller måske bare vil fejre jeres kærlighed med en lille ting, har vi her samlet et bredt udvalg af gaveidéer i forskellige prisklasser. Her er vores bedste bud på en valentinsgave til ham - der er både noget til den skæggede mand, den glatbarberede, ham der ikke gider bruge produkter og ham med den mere avancerede hudplejerutine!

Her er vores top 7 gaveidéer til ham:

 • 1.Foreo Luna For Men

  Foreo Luna For Men
  1110 kr
  Til manden der umiddelbart har hvad han skal bruge til den daglige hudpleje - men måske lige mangler dét ekstra, der kan gøre hele forskellen? Introducér din mand for FOREO, og han vil se og mærke en forskel allerede efter første brug. En FOREO Luna er ideel for mænd, der som regel afskyr en kompliceret hudplejerutine og at bruge mange produkter. Den er 100% vandtæt og kan bruges i badet eller bruseren - hvis ikke han allerede har en cleanser han kan bruge sammen med hans nye FOREO, har vi et stort udvalg her. Desuden er den genopladelig og den sorte model er specielt udviklet til mænds hud, som har særlige behov.
 • 2.Gentlemen's Tonic Ultimate Gift Set

  Gentlemen's Tonic Ultimate Gift Set
  1995 kr
  Er din mand en sand gentleman? Enhver gentleman fortjener et ægte gentleman barbersæt fra det ultimative herregroomingmærke - Gentlemen's Tonic. Giv ham alt hvad han behøver for en luksuriøs male grooming oplevelse, som var han i en gammeldags barbersalon. Gentlemen's Tonics ultimative gavesæt indeholder både barberkost, shaver og shave cream, aftershave balsam og en olie der forbereder huden på barbering - for de bedste resultater. Gå all in denne valentinsdag med Gentlemen's Tonic!    
 • 3.Men Rock Beardy Beloved Kit

  Men Rock Beardy Beloved Kit
  258 kr
  Hvis han ikke er til den gammeldags barbering med alle Gentlemen's Tonics værktøjer, har Men Rock et yderst budgetvenligt alternativ til den skæggede mand: giv din "Beardy Beloved" et lækkert sæt med sæbe, balsam, voks og kam. Lad skægget gro under helt optimale forhold, og hold det rent og tæmmet med Men Rock denne Valentinsdag.
 • 4.Lock Stock & Barrel Styling Heroes Gift Set

  Lock Stock & Barrel Styling Heroes Gift Set
  344 kr
  Hvis han er mere interesseret i hårstyling end hudpleje, har Lock Stock & Barrel den perfekte gave til ham og hans frisure. Med dette gavesæt får han alle behov dækket: voks, shampoo, spray og en særlig pudder der giver ekstra volumen. Sættet kommer desuden med en toilettaske, så han er klar til at rejse på jeres næste romantiske getaway!
 • 5.Lab Series Aspinal Set

  Lab Series Aspinal Set
  1290 kr
  Skal den mere modne mand virkelig forkæles, byder Lab Series på en seriøs omgang lækkerier indenfor hudpleje. Er han klar til at optimere sin hudplejerutine, er Elemis klar til at hjælpe med en masse innovative ingredienser - sættet indeholder en cleanser, en øjencreme, en serum og en creme i en stilet toilettaske fra Aspinal of London.
 • 6.Clinique For Men Great Skin For Him

  Clinique For Men Great Skin For Him
  276 kr
  Sidst men ikke mindst - en absolut klassiker indenfor premium hudpleje: Clinique. For den kvalitetsbevidste mand, som foretrækker en simpel men effektiv hudplejerutine. Forkæl ham med disse tre simple trin fra Clinique: face wash, eksfolierende tonic og fugtgivende creme, som kommer i en smart toilettaske.
Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint