Gå til hovedindhold
Udforsk

Hemmeligheden til blødt og glat hår med Kérastase

Hemmeligheden til blødt og glat hår med Kérastase
Team LF
Forfatter og ekspert6 år siden
View Team LF's profile

Sådan får du blødt og glat hår med Kérastase

Kérastase Elixir Utlime er blevet lidt af et kultprodukt blandt både bloggere, kendisser og professionelle stylister verdenover. Den vinder konstant priser og får eksponering overalt!

Om Kérastase Elixir Ultime

Den blev oprindelig lanceret i 2010, og var dengang den første af sin slags. Traditionelle hårolier havde tendens til at være tunge og tynge håret ned - udover at gøre håret fedtet. Den unikke kombination af olier i Elixir Ultime havde en hidtil uset blødgørende effekt, og tyngede ikke håret ned.

Produktet indeholder blandt andet Camelia, Argan, Prackaxi og Corn Germ, som sammen virker nærende og plejende, så håret efterlades blødt og glansfuldt. Ingredienserne beskytter desuden mod varme fra styling, og mod miljømæssige aggressorer.

 Hvordan anvendes Kérastase Elixir Ultime?

Kérastase anbefaler at du bruger Elixir Ultime på flere forskellige måder...

  1. Som en opfrisker - Brug olien i løbet af dagen til at tæmme krus og få blødt og glat hår. Ligesom du opfrisker din makeup i løbet af dagen, er det en god idé at gøre det samme med dit hår - specielt i vintermånederne, hvor håret kan blive tørt og knække.
  2. Til at give håret en lækker duft - Har du brug for et multi-tasking produkt som ikke kun tilfører fugt, men også får det til at dufte fantastisk - så er Elixir Ultime perfekt. Den dufter fantastisk, og holder længe.
  3. Før styling med føntørrer - Kombinationen af de vitaminrige olier hjælper med at beskytte håret mod varmeskader og holder dine lokker smukke og sunde.
  4. Efter styling med føntørrer - Brug den efter føntørring for at tæmme eventuel krus fra hårtørreren, så du får blødt og glat hår.

Et fantastisk multi-tasking produkt, som kan redde enhver dårlig hårdag!

Udover den ikoniske hårolie, har Kérastase lanceret en hel kollektion under samme navn, så du kan kombinere med både shampoo, balsam, serum, maske... Den ultimative luksus for dit hår! Se det fulde udvalg her.

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint