Gå til hovedindhold
Trends

Derfor bør du prøve en Charcoal Face Mask

Derfor bør du prøve en Charcoal Face Mask
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Her kigger vi nærmere på en ny superingrediens indenfor hudpleje: trækul. Denne støder man oftest på i ansigtsmasker, da det er en ingrediens som er utrolig god til at rense i dybden og fjerne snavs i porerne.

Trækul til huden: Hvorfor er det godt?

Charcoal - trækul - er en af naturens mest effektive ingredienser når det kommer til menneskets krop. I mange år er trækul blevet brugt til en række forskellige behandlinger, blandt andet til maveproblemer hvor trækullet er blevet brugt til at binde toxinerne inden de nåede ud i blodet. Trækul virker lidt på samme måde i huden; det virker som en magnet, som binder snavs og olie og trækker det ud af huden.

Det er en 100% naturlig ingrediens, og er endda egnet til følsom hud. Den tilfører ikke kemikalier til huden, hvorfor risikoen for en allergisk reaktion er minimal. Trækullets detox-egenskaber er ideelle til at rense tilstoppede porer og giver dig en smuk teint.

Hvad er Activated Charcoal Powder?

Aktivt trækul - trækul, som er blevet tilført oxygen. Dette hjælper med at fjerne toxiner og gasser i selve trækullet.

Grundet dets porøsitet og større overflade, tiltrækker aktivt trækul en større mængde urenheder og snavs end almindeligt kul. Dette gør det perfekt for din hudplejerutine, ikke mindst fordi det kan forebygge de skadelige virkninger som forurening kan have på huden.

Dermalogicas Daily Superfoliant er et godt eksempel på en Charcoal Face Mask, som er fantastisk til at fjerne snavs og olie dybt nede i porerne samt at beskytte mod forurening.

Hvad er en Charcoal Face Mask?

Den er ideel til folk som døjer med uren hud. Denne type masker findes i mange forskellige udgaver, fra creme til "sheet" masks, til skum og pudder. Der er en udgave for enhver præference. En ansigtsmaske med trækul i er god at bruge en til to gange om ugen, som et supplement til din sædvanlige hudplejerutine. Charcoal i hudpleje er kendt som en "Beauty Booster".

Vores top 5 ansigtsmasker med aktivt trækul

Både velkendte såvel som mindre, nyetablerede skønhedsbrands udvikler ansigtsmasker med aktivt trækul. Her har vi samlet 5 af vores favoritter fra Clinique, Sukin, Yes To, Dermalogica og Origins.

 

    Team LF
    Forfatter og ekspert
    View Team LF's profile
    lfint