Gå til hovedindhold
Trends

Vores top 5: Koreansk hudpleje

Vores top 5: Koreansk hudpleje
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Hvad går koreansk hudpleje ud på?

Når det kommer til lange og dybdegående hudplejerutiner er Asien på forkant. Særligt koreanske hudplejerutiner er kendt for den seneste og mest avancerede teknologi indenfor hudpleje.

Når det kommer til hudpleje i Korea, er der ikke noget der hedder "Less is More"! Tværtimod... Glem alt om den hurtige vådserviet og alt-i-en creme; koreanerne ved at en grundig hudplejerutine med mange trin er vejen til smuk og sund hud. Det er ikke unormalt at have op til 10 trin!

I Korea er hudpleje så stor en del af dagligdagen, at det er helt normalt at begynde at passe på sin hud allerede i en tidlig alder. Resultatet? Tja, der er en grund til at så mange i den vestlige verden er helt oppe at køre over 'K-Beauty'... Selv Lancôme er blevet inspireret!

Mange af os tager vores hudpleje seriøst, og er villige til at bruge meget tid og mange penge på at få sund og smuk hud - ligesom koreanerne. I dette indlæg kigger vi nærmere på nogle af de lækreste koreanske mærker på lookfantastic, og præsenterer vores top 5 favoritter ligenu, så du kan få inspiration til din egen koreansk-inspirerede hudplejerutine.

 

    Team LF
    Forfatter og ekspert
    View Team LF's profile
    lfint