Gå til hovedindhold
Trends

Kvinderne bag de hotteste skønhedsmærker

Kvinderne bag de hotteste skønhedsmærker
Team LF
Forfatter og ekspert5 år siden
View Team LF's profile

Skønhedsindustrien er blevet formet af fantastiske kvinder over årene, og nu er der en ny bølge af kvindelige iværksættere som tager sagen i egen hånd. Der  hvor der har været uudforskede områder indenfor skønhed, har de selv udviklet skønhedsmærker og de produkter de manglede, som ikke eksisterede tidligere.

Her præsenterer vi nogle af de skønne nye skønhedsmærker, som bare startede som en god idé – de er lavet til dig!

 • 1.Gallinée

  Gallinée
  129 kr
  Dette mærke ser lidt anderledes på hudpleje; de indeholder Pre- og Pro-Biotic ingredienser, som støtter de bakterier der passer på vores hud. Mærket er udviklet af Marie Drago og Anaïs Lombard; Marie har 15 års erfaring indenfor skønhed, og er specialiseret indenfor Microbiome, some er en god bakterie der lever på huden. Anaïs er tidligere Beauty Editor, og har arbejdet ofr Shiseido, Dior og ELLEgirl. Sammen har de skabt noget fantastisk: Marie har udviklet de unikke produkter og patenteret dem. De lancerede Gallinée gennem Kickstarter, hvor de modtog ordrer for 100.000,- fra all dem der forelskede sig i mærket og produkterne. Vi er smadder inspirerede af deres passion og expertise, og vi glæder og til du også bliver forelsket! Prøv det: La Culture Foaming Facial Cleanser er en vidunderlig, mild cleanser som giver ren, frisk hud samtidig med at beskytte den, takket være den patenterede Pre- og Pro-Biotic formular.
 • 2.Real Techniques

  Real Techniques
  129 kr
  Real Techniques er kendt for deres lækre makeupbørster, udviklet af søstrene Sam og Nic Chapman. De er begge to makeupartister, og har arbejdet i industrien til internationale Fashion Weeks i årtier. De startede med at lave tutorials om skønhed på YouTube under navnet Pixiwoo allerede i 2000, og over årene har de fået en enorm følgerskare gennem deres videoer og rådgivning. Real Techniques makeupbørster blev til virkelighed, da det gik op for søstrene at der manglede makeupbørster af høj kvalitet til en god pris på markedet. De brugte mange måneder på at udvikle de helt rigtige børster, som ville give dem de perfekte resultater. Dette betyder at vi, tak til Chapman-søstrene, nu kan få professionelle resultater i vores egne hjem! Prøv det: Deres Core Collection Kit har alt hvad du behøver for at komme i gang med makeupbørster; der følger endda en holder og taske med også.
 • 3.Pixi

  Pixi
  207 kr
  Pixi er hurtigt blevet et kultmærke; deres [Glow Tonic] bliver revet væk ligeså hurtigt som de bliver produceret. Mærket blev grundlagt af Petra Strand, en svensk makeupartist. Hun savnede produkter med multi-funktioner. Hun ønskede produkter, som kunne virke på alle mulige forskellige måder, og til at fremhæve naturlig skønhed. Nu er Pixi blevet kendt for ”multi-task makeup” og naturlig hudpleje. Petras arbejde har haft stor betydning for naturlig skønhed, og for, at bringe det bedste frem i hver kvinde. Ikke underligt Pixi produkter er blevet bestsellers! Prøv det: H20 Skintint er et af Petras favoritprodukter, som køler og beroliger huden for et silkeblødt resultat.
 • 4.Lipstick Queen

  Lipstick Queen
  from
  172 kr
  Lipstick Queen er et af de mærker der er blevet superpopulære blandt kendisser. Den australske grundlægger, Poppy King,  kunne ikke finde præcis de læbestiftfarver hun kunne tænke sig. Som 18-årig startede hun sit eget firma opkaldt efter sig selv, ”Poppy”, og blev opsøgt af Estée Lauder, som ville arbejde med hende. Efter mange år i skønhedsindustrien vendte hun tilbage til at lave læbestift, og startede Lipstick Queen. Poppys mål er at udvikle skønhedsprodukter, som gør kvinder glade og tilpas, samt at give kvinder et godt udvalg. Hun ville give kvinder mulighed for at udtrykke sig. Det kan vi li’! Prøv det: Ice Queen er en glimtende læbestift med et sølvagtigt skær; brug den alene eller brug den ovenpå din yndlingsfarve for et anderledes og elegant look!
Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint