Gå til hovedindhold
Udforsk

Superfood Hårolie fra Grow Gorgeous

Superfood Hårolie fra Grow Gorgeous
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Grow Gorgeous er på banen med et nyt produkt: deres Strengthening Oil, som indeholder en række eksotiske superfoods! Her giver vi dig en lille introduktion til produktet, så du kan lære lidt mere om hårpleje fra Grow Gorgeous og hvad der gør deres nye Strengthening Oil speciel.

Hvad gør denne hårolie anderledes?

Vi har efterhånden allesammen hørt, at hårolier er fantastiske; de hjælper med at tilføre fugt til håret, og at gøre håret smukt og skinnende. Denne nye hårolie fra Grow Gorgeous gør det også, men beskytter derudover håret mod forurening, UV og skader. Den er spækket med kraftfulde og effektive ingredienser, som efterlader håret silkeblødt og sundt:

  • Koncentreret Chiafrøolie - hjælper med at blødgøre og beskytte håret. Bevarer hårets elasticitet og forebygger udtørring.
  • Amazoniske olier - indeholder olier fra paranødder og Sacha Incha fra bæredygtige ressourcer, som hydrerer og nærer håret.
  • Carotenoider - hjælper med at absorberer UV-lys, og beskytter dermed håret mod solskader.
  • Rødbedeekstrakt - indeholder antioxidanter, som hjælper med at mindske påvirkningen af forurening på håret.
  • Aminosyrer fra ærter - hjælper med at genskabe proteinerne i håret, for at gøre håret skinnende.

Hvordan bruger jeg hårolien fra Grow Gorgeous?

Endnu en fordel ved denne hårolie, er, at den er nem og simpel at inkorporere i den daglige hårplejerutine. Tag 3-4 dråber Strengthening Oil i håndfladen, og varm olien op med begge håndflader ved at gnide hænderne sammen. Kør derefter fingrene gennem enderne af håret, eventuelt op til den nederste halvdel af håret, hvis du har langt hår.

Denne hårolie virker bedst på tørt hår, og kan derfor sagtens bruges når du er på farten også. Den virker øjeblikkeligt, og tilfører glans; den giver dig desuden mere kontrol over dit hår, og allerede efter 2 ganges brug kan hårolien genskabe op til 90% af din naturlige glans.

Endnu en bonus? Den dufter SÅ lækkert!

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint