De bedste brands
Tips & Råd

Mænd: Sådan forebygger man bumser og hudorme

Mænd: Sådan forebygger man bumser og hudorme

Der er intet værre end at vågne op til bumser og hudorme. Det kan være en rigtig dårlig start på dagen! Nøglen til sund hud er blandt andet en god hudplejerutine; her kommer lidt gode råd til hvordan urenheder kan bekæmpes og hvordan din hudplejerutine kan blive bedre fremover.

Følg disse fire trin for synligt og mærkbart renere hud:

Hudplejerutine for mænd: forebyg bumser og hudorme

 

 1. Brug et renseprodukt
  Køb nu med Lookfantastic

  Brug et renseprodukt

  Det er rigtig vigtigt at have en god cleanser, som fjerner snavs, fedt og bakterier, både på overfladen og nede i porerne. Vi anbefaler Rosa Centifolia Cleansing Gel fra REN. Den er dybderensende og opfriskende, og er velegnet til følsom hud; den skaber ikke irritation eller rødme.

  Køb nu med gratis levering
 2. En effektiv bumsecreme
  Køb nu med Lookfantastic

  En effektiv bumsecreme

  Når skaden er sket, er der heldigvis en redning her. De fleste bumsecremer og –stifter skal som regel smøres direkte på bumsen, og have lov at sidde i 10-15 minutter. Dermalogica Clear Start Breakout Clearing Daytime Treatment er skånsom men effektiv!

  Køb nu med gratis levering
 3. Brug serum
  Køb nu med Lookfantastic

  Brug serum

  Der findes et hav af forskellige slags serumprodukter med en masse forskellige ingredienser – udviklet til forskellige behov. En af de hyppigste ingredienser i serum er C-vitamin, da den er god til at hjælpe huden med at hele.  En god serum er endnu et RENprodukt: Radiance Perfection Serum – simpel men effektiv.

  Køb nu med gratis levering
 4. Find den rigtige creme
  Køb nu med Lookfantastic

  Find den rigtige creme

  Når du skal vælge en creme, skal du prøve at kigge efter ”glycerin” og ”shea butter”, som er ingredienser der holder huden blød og fugtet, samt beskytter den. Det bedste tidspunkt at påføre creme, er når huden stadig er fugtig. Når du har brugt din bumsecreme, kommes serum på huden, hvorefter et tyndt lag creme smøres på for at holde på fugten i huden. En super creme er Sensitive Facial Moisturiser fra Sukin; den virker kølende og er mild, mens den sikrer at porerne holdes fri fra snavs.

  Køb nu med gratis levering


Rasmus

Rasmus

Male Grooming Expert

Skønhed kommer ikke kun indefra; prikken over i’et kommer gennem den rigtige rutine. Jeg har altid søgt efter at få den perfekte skønhedsrutine og jeg er en ekspert indenfor grooming til mænd. Min stil er glatbarberet, men man vil altid ha’ hvad man ikke kan få, så jeg er ekspert i skægpleje, barbering, hår- og hudpleje. Jeg skal ingen steder uden min LAB Series.