Gå til hovedindhold
Tips & Råd

Mænd: Sådan forebygger man bumser og hudorme

Mænd: Sådan forebygger man bumser og hudorme
Team LF
Forfatter og ekspert5 år siden
View Team LF's profile

Der er intet værre end at vågne op til bumser og hudorme. Det kan være en rigtig dårlig start på dagen! Nøglen til sund hud er blandt andet en god hudplejerutine; her kommer lidt gode råd til hvordan urenheder kan bekæmpes og hvordan din hudplejerutine kan blive bedre fremover.

Følg disse fire trin for synligt og mærkbart renere hud:

Hudplejerutine for mænd: forebyg bumser og hudorme

 

 • 1.Brug et renseprodukt

  Brug et renseprodukt
  4.5 Stars 2 Reviews
  190 kr
  Det er rigtig vigtigt at have en god cleanser, som fjerner snavs, fedt og bakterier, både på overfladen og nede i porerne. Vi anbefaler Rosa Centifolia Cleansing Gel fra REN. Den er dybderensende og opfriskende, og er velegnet til følsom hud; den skaber ikke irritation eller rødme.
 • 2.Brug serum

  Brug serum
  344 kr
  Der findes et hav af forskellige slags serumprodukter med en masse forskellige ingredienser – udviklet til forskellige behov. En af de hyppigste ingredienser i serum er C-vitamin, da den er god til at hjælpe huden med at hele.  En god serum er endnu et RENprodukt: Radiance Perfection Serum – simpel men effektiv.
 • 3.Find den rigtige creme

  Find den rigtige creme
  3.5 Stars 2 Reviews
  69 kr
  Når du skal vælge en creme, skal du prøve at kigge efter ”glycerin” og ”shea butter”, som er ingredienser der holder huden blød og fugtet, samt beskytter den. Det bedste tidspunkt at påføre creme, er når huden stadig er fugtig. Når du har brugt din bumsecreme, kommes serum på huden, hvorefter et tyndt lag creme smøres på for at holde på fugten i huden. En super creme er Sensitive Facial Moisturiser fra Sukin; den virker kølende og er mild, mens den sikrer at porerne holdes fri fra snavs.
Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint