Gå til hovedindhold
Tips & Råd

5 globale skønhedsingredienser som vi elsker

5 globale skønhedsingredienser som vi elsker
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Når det kommer til at prøve noget nyt i din skønhedsrutine, kan det være spændende at kigge på trends fra rundt omkring i verden.

Nogle af de mest populære skønhedsingredienser kommer fra vidt forskellige steder i verden, spredt ud på kontinenterne. Denne sommer tager vi på et lille eventyr og kigger nærmere på hvor vores hudplejefavoritter kommer fra i verden.

Globale skønhedsingredienser til din hudplejerutine

Sydamerika: Buritiolie

En favorit blandt brasilianske kvinder: buritiolie indeholder en blanding af vitamin C og E, som fugter, beskytter mod miljømæssige aggressorer, samtidig med at give glød. Da den er fyldt med essentielle fedtsyrer, holder den huden utrolig velfugtet.

Vi elsker Head to Toe Hero Buriti Balm fra Pai, som indeholder en række forskellige lækre olier, blandt andet buriti. Den kan bruges på kroppen, læberne, hænderne og alle tørre steder. Og så dufter den skønt af vanilje!

Afrika: Baobabolie

Baobab har længe været en populær ingrediens i afrikansk kost, men det er kun fornylig at mærker er begyndt at anerkende baobabs vidunderlige egenskaber indenfor hudpleje.

Phytospecific har udviklet en lækker olie til både hår og hud; den er rig på antioksidanter og giver både hud og hår masser af fugt, samtidig med at virke blødgørende og beskytte dit hår mod knæk. Prøv Phytospecific Baobab Oil!

Asien: Multebærekstrakt

Multebær - måske bedre kendt på engelsk, "mulberry" - har kraftfulde antioksidanter, som hjælper huden med at holde sig ung og med glød. Da det er så potent en ingrediens, bruges den ofte i anti-ageing produkter.

Liquid Laser Cleansing Oil fra Alpha-H indeholder hvide multebær, som giver huden glød, samt hibiscus, som lindrer og beskytter. Denne cleanser er perfekt til at genopfriske træt hud, samt til  at beskytte mere moden hud.

Europa: Pæonekstrakt

Pæonekstrakt er fantastisk til at regenerere huden, hvilket hjælper med at berolige irriterer hud, samtidig med at give jævn og glat hud.

Orexellence Energy Concentrate Youth Cream fra Décleor udjævner huden og blødgør tørre eller dehydrerede områder på huden. Den indeholder en blanding af pæon- og litchiekstrakt, som får din hud til at stråle.

Australien: Tetræolie

Tetræolie er en potent antiseptisk ingrediens, som findes i Australien. Den hjælper med at forebygge og bekæmpe urenheder, rense huden og efterlader din hud sund og ren. Har du uren hud, er tetræolie en virkelig god løsning.

Jurlique er et australsk hudplejemærke, og deres Blemish Cream indeholder tetræolie for at rense, samt morgenfrue som lindrer rødmen. Den er fantastisk til at fjerne bumser i løbet af natten.

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint