Gå til hovedindhold
Tips & Råd

En luksuriøs hudplejerutine med Decléor

En luksuriøs hudplejerutine med Decléor
Team LF
Forfatter og ekspert6 år siden
View Team LF's profile

Decléor kan findes på nogle af de mest luksuriøse spa-hoteller i verden - det er det ultimative mærke når det er tid til selvforkælelse.

Det kan være svært at genskabe den afslappende spastemning derhjemme, men med denne guide kan du få din egen spa-inspirerede hudplejerutine med lækre produkter fra Decléor.

Hvad gør Decléor til noget særligt?

Ved at kombinere essentielle olier, gør Decléor det muligt at skabe en hudplejerutine der stimulerer alle sanser, uden at du behøver tage til en spa. Gennem aromaterapi bringer hvert produkt din hud og dit humør i balance.

Skab en hudplejerutine med Decléor

Dette er en hudplejerutine til om aftenen, den er udviklet til at få dig til at slappe af efter en lang dag, og gøre dig klar til en god nats søvn.

Rens

Efter en lang arbejdsdag, en dag inde i byen eller bare på farten - har din hud brug for en detox. Forurening, makeup og miljømæssige aggressorer i hverdagen kan alle fremkalde urenheder samt beskadige huden, hvis ikke man har en effektiv hudplejerutine.

Det er altid en god idé at "Double Cleanse" om aftenen: det vil sige at bruge både en oliebaseret cleanser og en creme cleanser. På den måde er du sikker på at fjerne snavs på overfladen, men også rense huden i de dybere lag.

Begynd med Decléor Micellar Oil. Det er en nærende oliebaseret cleanser, som også fjerner vandtæt makeup. Når den er masseret ind i huden, hjælper den med at stimulere mikro-cirkulationen, hvilket fjerner toxiner i systemet. Start nede på halsen, og arbejd opad; du vil hurtigt bemærke at du får mere glød.

Efter Micellar Oil kan du bruge Decléor Aroma Cleanse Youth Cleansing Milk. Den er udviklet med mandelolie og grøn te, hvilket virker nærende og beskyttende takket være antioksidanter.

Eksfoliér

Hvis ikke man eksfolierer, får man ikke fjernet alt det snavs som samler sig på hudens overflade. Over tid, vil huden komme til at se træt ud, og urenheder kan forekomme.

Det anbefales at man eksfolierer op til 3 gange om ugen, for at bevare en sund glød. Decléor Aroma Pureté 2 in 1 Purifying & Oxygenating Mask indeholder Loofah Fibre, bambus og jojoba, som sammen eksfolierer huden og fjerner overskydende olie; således reduceres urenheder.

Påfør masken efter du har renset huden, og lad den sidde i 10 minutter. Denne behandling indeholder Ylang Ylang, hvilket hjælper dig med at slappe af ovenpå en travl dag.

Toner

En toner hjælper dig med at fjerne eventuelle rester i huden og lukke porerne efter rens, så bakterierne ikke kan komme ind og sætte sig. Decléor Aroma Cleanse Essential Tonifying Lotion er særligt udviklet til at blødgøre og fugte, så huden holdes sund.

Den indeholder grøn te, som fungerer som en detox, samt appelsinskal som beskytter huden mod miljømæssige aggressorer. Påfør ved hjælp af en vatrondel og rens huden fra halsen og op for at give din hud en detox.

Forkælelse

Det er vigtigt at forkæle den sarte hud på læberne og omkring øjnene. Øjenområdet er det første som begynder at se træt ud, vise tegn på dehydrering og stress. Derfor er det essentielt at bruge målrettede produkter, som hjælper dig med at holde din hud i topform og føle dig tilpas.

Decléor Aurabsolu Eye Cream indeholder Jasmine Absolute og Orange Pigments, som lysner mørke rander og behandler teng på træthed. Den nærende formular beroliger stresset hud og har anti-inflammatoriske egenskaber, hvilket reducerer hævelser.

Decléor Intense Nutrition Lip Balm indeholder Marjoram Oil, Macademia Oil og Shea Butter, som beroliger og plejer tørre, sprukne læber.

Pleje

For at holde på alle de næringsrige og plejende produkters ingredienser, er det vigtigt at bruge en god ansigtscreme. Cremer som er alt for tykke, kan for nogle hudtyper være for tunge eller kraftige, så du behøver ikke nødvendigvis bruge dem. En dagcreme kan være mindst ligeså god, og til den slags hudtyper anbefaler vi Decléor Aurabsolu Day Cream.  Den indeholder Jasmine Absolute og Samphire Extract, som virker blødgørende og nærende.

Massér den ind i huden for det bedste resultat, indtil du ikke længere kan mærke den. Denne type behandling hjælper med at fjerne toxiner i huden, og giver dig en smuk glød.

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint