Gå til hovedindhold
Udforsk

En guide til behandlinger fra Nioxin

En guide til behandlinger fra Nioxin
Team LF
Forfatter og ekspert6 år siden
View Team LF's profile

Hvad er Nioxin?

Nioxin er et hårplejesystem, som forbedrer hårkvaliteten og tykkelsen af håret. Nioxin anvender avancerede teknologier, for at give dig tykkere, kraftigere og fyldigere hår.

Grundlæggeren Eva Graham oplevede tyndende hår efter hendes første fødsel, og begyndte derfor at undersøge årsagerne bag. Hun fandt ud af, hvordan man kunne behandle hovedbunden ved hjælp af hudplejemetoder, for at stimulere hårvækst.

Hos lookfantastic har vi hele kollektionen fra Nioxin, så du kan få det hårplejesystem som passer til dit behov, og give dit hår det boost det har brug for.

Nedenfor kan du læse vores guide til Nioxin, og finde ud af hvilke produkter passer til dig:

System 1

System 1 er særligt udviklet til normalt til tyndende, fint hår. Det fremhæver hårets tekstur og virker opfriskende for hovedbunden, samtidig med at tilføre glans.

System 2

Nioxin har udviklet en behandling til synligt tyndende hår, nemlig system 2. Denne serie er særligt udviklet til at styrke håret og gøre hvert enkelt hårstrå tykkere over tid - samtidig med at forebygge knæk.

System 3

Hvis du ønsker tykkere og kraftigere hår, har Nioxin svaret: serie 3. Disse produkter er udviklet til kemisk behandlet hår, som er tyndt og trænger til et boost. Produkterne hjælper desuden med at forebygge knæk, mens håret føles kraftigere.

System 4

System 4 er særligt udviklet til tyndt, farvet hår, som knækker og trænger til nyt liv. Disse produkter vil styrke hårfibrene og give kraftigere hår, samtidig med at pleje det eksisterende slidte, kemisk behandlede hår.

System 5

Dette system er egnet til normalt til tykt hår, som er kemisk behandlet. Ønsker du en anelse tykkere og stærkere hår, er denne serie for dig.

System 6

Har du normalt tykt hår, som er begyndt at blive tyndere? Nioxin serie 6 giver hvert hårstrå fornyet kraft, så du får dit tykke, sunde hår tilbage!

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint