Gå til hovedindhold
Hudpleje

De bedste selvbruner denne sæson

De bedste selvbruner denne sæson
Julie
Forfatter og ekspert4 år siden
View Julie's profile

Nu hvor sommeren endelig er her og vi nok er mange der ville ønske vi kunne tage på ferie til varme himmelstøj, er der nok mange af os der godt kunne tænke os en lidt mere sund kulør. Man ved aldrig hvordan sommeren bliver i Danmark, så hvis man gerne vil have lidt farve efter den lange kolde vinter, er selvbruner et rigtig godt bud på hvordan man kan opnå dette. Det kan dog være en jungle at finde gode selvbruner produkter som holder og ikke skal påføres ofte, og undgå ujævn farve og plamager. Vi har derfor samlet en liste med holdbar selvbruner produkter, der kræver minimal vedligeholdelse og som giver en ensartet og naturlig glød til huden. 

Vita Liberata

Hvis du leder efter en selvbruner som holder helt op til 3 uger, er det Vita Liberata Phenomenal Tan Mousse du skal vælge. Denne lette mousse er lavet med en blanding af 70% plante ekstrakter der er nem at påføre og giver et ensartet resultat. For at få din kulør til at holde i op til 3 uger, skal du påføre moussen 3 gange over en periode på 12-24 timer, ved hjælp af en selvbruner handske eller latex handsker. Hvis du gerne vil have at din farve skal holde i to uger, skal du blot påføre 2 gange inden for samme tidsramme. Du skal derudover også sikre dig at din hud er eksfolieret og ordenligt fugtet for det bedste resultat. 

Bondi Sands

For en gylden og naturlig farve, der holder i op til 7 dage, skal du vælge det populære mærke Bondi Sands. Denne selvbruner har en let konsistens der absorbere nemt ind i huden med en ensartet finish som tørre på sekunder uden at føles klistret. Deres selvbruner skum har et unikt dual-tanning komponent som udvikler en dybere og mørkere farve, som selvfølgelig også har mærkets signatur kokos duft. 

St Tropez

Hvis du kender og elsker mærket St Tropez burde du prøve deres nye Purity Self-Tan linje. Produkterne er beriget med 100% naturlig og vegansk selvbruner ingredienser. Linjen indeholder en skum, en let gel og en ansigtsmist som alle fugter huden samtidig med at give huden en sund og flot glød som holder længe. Deres selvbruner skum er flydende når den kommer ud, men omdanner sig et en let mousse som gør påføringen nem og jævn på huden. Deres lette gel har en gennemsigtig konsistens som giver huden en jævn og plamage fri farve, samtidig med at den indeholder hyaluronsyre som fugter huden. 

NIP + FAB

For en problemfri og langvarig kulør kan du med fordel vælge NIP + FAB Faux Tan Mousse. Denne selvbruner giver en øjeblikkelig og gylden kulør med en nem påføring. Farven bliver gradvist opbygget i løbet af 8 timer. Moussen indeholder også glycolic acid og aloe vera som giver en sund og klar glød. Farven holder i op til 5 dage, hvilket gør moussen idel i din ugentlige kropspleje rutine.  

Tan-Luxe

Drømmer du om den perfekte solbrune farve, som ikke overføre til dit tøj og sengetøj? Så har du her svaret; Tan-Luxe Hydrating Water linje. Disse selvbruner produkter har en unik gennemsigtig formel som betyder at du kan påføre den før du tager tøj på eller går i seng. De indeholder en blanding af vitamin B, C og E, samt hindbær olie og aloe vera som er med til at give både en flot farve men også fugter huden godt igennem. Produkterne fåes som en mousse og en spray som er hurtigttørrende og giver huden en plamage fri kulør, som udvikler sig over 4-6 timer og holder i op til en uge. Du kan derudover med fordel også bruge deres spray som en makeup setting spray som både holder på din makeup og giver en flot farve. 

Julie
Forfatter og ekspert
View Julie's profile
lfint