Gå til hovedindhold
Tips & Råd

De bedste anti-ageing produkter fra Elemis

De bedste anti-ageing produkter fra Elemis
Team LF
Forfatter og ekspert8 år siden
View Team LF's profile

I takt med vi bliver ældre, ændrer hudens behov sig, og anti-ageing produkter bliver før eller siden en nødvendighed. Huden forandrer sig, og har ikke længere de samme behov som når vi er i 20erne. Selvom selve rutinen måske er den samme, skal de produkter vi bruger tilpasses det stadie huden er på. Anti-ageing cremer, behandlinger og produkter indeholder ingredienser som hjælper med at øge den naturlige produktion af kollagen, samt at reducere fine linjer og rynker i ansigtet.

Her er en oversigt over en række udvalgte lækre produkter fra Elemis, som er særligt udviklede til at stramme huden op og forebygge rynker og fine linjer.

Elemis Pro-Collagen Marine Cream

Denne revolutionerende anti-ageing creme bruger marineekstrakten Padina Pavonica til at transformere din teint. Den er en skøn og let creme som er god at have på under makeup, og som holder hele dagen.

Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream

Mange anti-ageing cremer kan føles lidt tunge på huden, men denne føles let og kan derfor også bruges hvis man har tendens til fedtet hud. Særligt natcremer har tendens til at være meget fede i det, men denne natcreme føles knap så tung. Selvom den måske kan føles fed når den påføres, absorberes den nemt og hurtigt, og giver en følelse af opstrammet, jævnere hud.

Elemis Papaya Enzyme Peel

Denne exfoliator påføres som en ansigtsmaske. Den skal have lov at sidde og arbejde på huden et kvarter, inden den vaskes af med varmt vand. Den er velduftende og efterlader huden blød og glat, mens dens cremede konsistens samtidig er fugtgivende.

Exotic Cream Moisturising Mask

Dette er en let og cremet ansigtsmaske som føles helt fantastisk når den kommer på huden. Den skal sidde i 10 minutter, før den vaskes af. Huden føles frisk og blød, og duften af mandarin er fortryllende - som navnet siger; en eksotisk creme!

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint