De bedste brands
Anmeldelser

Forlæng sommergløden med St. Tropez selvbruner

Forlæng sommergløden med St. Tropez selvbruner

Sommeren er ved at være slut men det betyder ikke at vores lækre sommerglød skal slutte her. Vi vil alle sammen gerne vedligeholde den lækre sommerglød vi har raget til os sommeren over – om du har været på ferie et eksotisk sted eller bare befundet dig hjemme i Danmark.

ST. TROPEZ GRADUAL TAN SCULPT & GLOW

Et af de produkter jeg elsker at bruge til at vedligeholde min brune farve og lækre glød er St. Tropez Gradual Tan Sculpt & Glow – det er en lotion som giver et naturligt sunkissed glow til huden og samtidig giver lidt farve. Du erstatter den med din normale lotion, da den efterlader huden med al den fugt den har brug for. Den fungerer til alle hudtoner og hudtyper, inklusiv sensitiv hud. Den indeholder hyaluronsyre og naturlige havalger – den trænger hurtigt ind i huden. Den dufter ikke af selvbruner og er ekstremt let i konsistensen.
Ud af alle de her produkter er dette uden tvivl min favorit, netop fordi den er så nem og fungerer som en normal lotion mens den vedligeholder min lækre sommerbrune farve.

ST. TROPEZ CLASSIC BRONZING MOUSSE

Den klassiske bronzing mousse fra St. Tropez er alles favorit fordi den bare virker. Den har vundet flere priser for dens formel som tilpasser sig til ens egen individuelle hudtone. Dens formel er ovenikøbet ultra let og efterlader huden med en naturlig og langvarig farve – lige præcis som en selvbruner skal være. Den indeholder E-vitamin som er med til at holde huden beskyttet og fugtet. Den virker over 4-12 timer og smitter ikke af som andre selvbrunere har en tendens til.

ST. TROPEZ INSTANT TAN BODY GLOSS

Et produkt der er inspireret af catwalken – en body gloss der tilføjer øjeblikkelig farve og glans. Den forbedrer ens allerede solbrune hud og giver den en ekstra glød. Den er god at bruge hvis man har noget specielt man skal til eller til date night med manden i dit liv, hvor man har lyst til at se lige en tand bedre ud. Man kan tilføje så mange lag man har lyst, for at intensivere farven, men jeg fandt den fungerede fint med bare et lag. Den kan skylles væk med vand når du er færdig med brug.

ST. TROPEZ APPLICATOR MITT

Det er et must have med en St. Tropez Applicator Mitt når der skal påføres selvbruner. Den giver et mere jævnt resultat end hvis man bruger sine fingre. Jeg ser frem til at kunne vedligeholde min brune sommerglød med St. Tropez, indtil jeg igen skal afsted til de varme lande.

 Vanessa

Vanessa

Forfatter og ekspert

Hej! Jeg er en 26-årig pige der til daglig skriver på livsstilsbloggen www.vinternat.dk. Jeg har en kæmpe interesse for skønhed – elsker at eksperimentere og prøve nye ting og give mine tips & tricks videre. Jeg er specielt glad for brynprodukter og hudpleje. Samtidig er jeg også en passioneret dyreelsker og har en dejlig schæferhund, samt to killinger. Til hverdag studerer jeg min drømmeuddannelse – markedsføringsøkonom. @vanessaernstpris