Gå til hovedindhold
Tips & Råd

Gaveguide til Fars Dag

Gaveguide til Fars Dag
Julie
Forfatter og ekspert4 år siden
View Julie's profile

Findes der noget mere svært end at finde gaver til ens far? Det virker altid som de kun ønsker sig sokker og t-shirts, hvilket de snart må have en del af, for det er det eneste man køber til dem. I anledningen af at det d. 5. juni er Fars Dag, vil vi gerne komme med en gaveguide så du for en gang skyld kan give din far en gave han både fortjener og kan bruge til noget. Vores fædre fortjener trods alt en gang imellem en anden gave end kedelige sokker, med alt det de gør for os, hvad end det er praktiske ting som at hænge lamper op, eller køre en i IKEA og vandre rundt en her dag. 

Trimmer til skæg

Vi har her samlet et par ideer til forskellige trimmer til skæg eller multifunktionelle trimmer som er ideel til de fleste mænd.

Lad skægget stå 

Er din far for nylig hoppet med på skæg bølgen? Vi har her samlet gaveideer til manden som har brug for at pleje skægget så det står flot.

Hudpleje

De senere par år er det blevet mere almindeligt for mænd at gå op i hudpleje og der findes flere mærker som laver produkter særligt til mænd. De fleste mænd går ikke op i hudpleje som vi kvinder gør, men det betyder ikke at de ikke behøver at tage sig af deres hud. Her er det den mest simple rutine som gælder, rens, fugtighedscreme og solcreme om dagen.

Rens

Fugtighedscreme

Solcreme

Ekstra pleje

Hårpleje

Hårpleje er altid en god gave at give, for det er som regel noget mænd bruger dagligt. Så hvorfor ikke vise hvor meget du holder af din far ved at give ham lidt luksus til hverdagen.

Shampoo og conditioner

Styling

 

Vi håber du har fundet den perfekte gave til din far eller kan bruge vores gaveguide som inspiration så du ikke længere behøver at give han kedelige sorte sokker igen, igen. 

Julie
Forfatter og ekspert
View Julie's profile
lfint