Gå til hovedindhold
Vejledninger

Halloween Makeup Tutorial: Græskar

Halloween Makeup Tutorial: Græskar
Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger6 år siden
View Anne-Mette Højbjerg's profile

Så er det blevet tid til endnu en Halloween Makeup Tutorial og denne gang skal vi have gang i et græskar. Vi skal altså have transformeret ansigtet til en græskarlanterne eller måske endda et græskar‐hoved som man finder på et fugleskræmsel? Uanset hvad så kan dette look bruges til mange forskellige kostumer.

Lav et Græskar look til Halloween

Første skridt bliver at ”tegne” selve græskaret op. Jeg har valgt at lave nogle hurtige linjer med en orange øjenskygge der hvor jeg ønsker indhuggene skal være. Derefter tilføjede jeg noget gul øjenskygge imellem stregerne, da dette skal være basen for de lyse steder på græskaret – der hvor det er lysest og hvor lyset falder.

Halloween Græskar makeup

Så skal der blendes. Bruger en orange øjenskygge til dette. Dette giver en naturlig skygge i græskaret. For at gøre det mere markeret brugte jeg også en mørk orange men holdt det kun til midten af ”indhugget”. Blender godt så det ikke bliver for kantet.

Lav et græskar look til Halloween

Sidste detalje bliver med en mørk brun øjenskygge som jeg bruger til at tegne linjerne op igen. Så skal jeg i gang med udskæringerne. Har valgt at lave runde øjne, en trekantet næse og en smilende mund med et par tænder. Og der hvor ”indhuggene” i græskaret er, er der kommet en smule revner. Det giver et lidt mere… spooky(?!) look. Bruger en sort øjenskygge til dette.

Halloween look med Græskar på lookfantastic

Når jeg er færdig med at tegne op, så skal ”hullerne” fyldes ud med den sorte øjenskygge. Jeg valgte også at lave en smule skygge og highlight på ”kanterne” af mine udskæringer. De giver lige den sidste detalje som får det til at se lidt bedre ud.

Få et Græskar look til Halloween

Sidst men ikke mindst, så valgte jeg også at tilføje en sort eyeliner og en sort mascara.

Og så er denne Halloween Makeup Tutorial færdig! Det er forholdsvis simpelt men kræver en del blending. Men det færdige resultat er det hele værd.

Halloween Græskar Makeup
Græskar makeup Halloween
Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger
View Anne-Mette Højbjerg's profile
Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh
lfint