Gå til hovedindhold
Vejledninger

Sådan mestrer du Victoria Beckhams Smoky Eyes

Sådan mestrer du Victoria Beckhams Smoky Eyes
Team LF
Forfatter og ekspert5 år siden
View Team LF's profile

Victoria Beckham er altid i spotlight på den ene eller anden måde. I år lancerer hun en makeupkollektion i samarbejde med Estée Lauder, og hvis ikke hun selv er i fokus direkte, er hun alligevel indirekte i fokus gennem sin mand eller børn. Vi vælger her at sætte fokus på hendes ikoniske ”Smoky Eyes”!

En skønhedsklassiker, som hun altid har mestret. Om hun er på den røde løber, eller det bare er hverdag, kan hun bære det – kombineret med en rocket eller elegant stil, og smuk hud med perfekt glød. Kig med og lær hvordan du selv kan få det hotte look:

 • 1.Øjenskygge

  Øjenskygge
  from
  147 kr
  Victoria plejer at bruge en brun eller askegrå skygge. Vi er tossede med den mørkebrune Clinique French Roast øjenskygge. Victorias øjenskygge lægges næsten som en eyeliner omkring øjnene, med en lille bue i hver side af øjenlågene, og naturligvis henover øjenlågene.
 • 2.Blend det godt sammen

  Blend det godt sammen
  95 kr
  For at få de samme smoky eyes som Victoria Beckham, er det vigtigt at bruge tid på kanterne af øjenskyggen. Brug en præcisionsbørste til at lægge selve øjenskyggen, og herefter en blød makeupbørste til at få nuancerne til at falme gradvist ud mod kanterne, fremfor at have en drastisk overgang.
 • 3.Tightliner

  Tightliner
  86 kr
  Victorias eyeliner har stor betydning for hendes smoky eyes. ”Tightline” vil sige at lægge eyeliner på den våde kant ved øjnene, og ikke blot langs vipperne. Dette giver et mere intenst look. De bedste resultater kan opnås ved at bruger en vandtæt eyeliner. Vi anbefaler Daniel Sandler Black Velvet Waterproof Eyeliner.
 • 4.Flere dimensioner

  Flere dimensioner
  from
  54 kr
  For at det ikke skal se for tungt og flat ud, kan du lægge en glimtende øjenskygge henover øjenlågene med en blød børste. Læg eventuelt lidt ekstra i øjenkrogen, for at fremhæve øjnene yderligere. Bourjois Smoky Stories Palette har et lækkert udvalg af nuancer som er perfekte til dette look. Hemmeligheden er, at være sparsom med den glimtende øjenskygge, så det ikke dæmper intensiteten af dine smoky eyes.
 • 5.Krøl løs!

  Krøl løs!
  108 kr
  Sidst men ikke mindst, er det vigtigt at sørge for vipperne har den helt rigtige form. For at øjnene ikke forsvinder bag de mørke farver, er det vigtigt at åbne dem godt op med en Eyelash Curler. Sørg derfor for at forme dine vipper inden du slutter dit look af med at lægge mascara. Vores favorit er Tweezerman Super Curl.
Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint