Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Anmeldelse: Laura Geller, Maybelline & Lancôme

Anmeldelse: Laura Geller, Maybelline & Lancôme
Maria Madsen
7 år siden
View Maria Madsen's profile

Jeg har brugt det sidste stykke tid på at teste Laura Geller Baked Gelato Swirl Illuminator, Lancôme Teint Idole Ultra Foundation og Maybelline Color Sensational Mattes Lipstick og har glædet mig til at anmelde dem!

Anmeldelse af Lancome, Laura Geller og Rimmel

Lancôme Teint Idole Ultra Foundation (01 beige albatre)

Jeg har hørt så mange gode ting om denne foundation og var nødt til at prøve den. Jeg elsker Lancóme, de laver fantastisk makeup. Dette er en mat foundation med SPF 15. Det er vigtigt at beskytte sig mod solen, så det er en kæmpe bonus for mig, at det er inkluderet.

Den har en suveræn dækkeevne, men ser stadig naturlig ud. Jeg elsker foundations med fuld dækning, så længe ens hud stadig kan få luft og det ikke ligner man har 15 lag på.

Den dufter en anelse af parfume, hvilket jeg normalt er modstander af, men den er ikke særlig kraftig, så det er til at holde ud, heldigvis.

Der står, at den er til alle hudtyper. Jeg har tør hud og jeg er nødt til at sige, at jeg havde en smule problemer med at få min concealer til at arbejde sammen med den. Jeg ved det ikke var den, da det er en jeg har brugt i mange år og som er en favorit, men resten af mit ansigt så rigtig godt ud og jeg synes virkelig den havde en flot finish. Så hvis du har tør hud ligesom mig, husk at fugte dit ansigt, især under øjnene - så skulle det gerne kunne gå. Et lille tip du også kan gøre brug af: brug en beauty olie og dryp et par dråber i, det hjælper altid!

Så er det en jeg vil fortsætte med at bruge? Helt klart! Jeg skal arbejde lidt ekstra, men den er det værd. Resultatet er et flawless ansigt!

Laura Geller Baked Gelato Swirl Illuminator (Charming Pink)

Jeg har haft netop denne highlighter på min ønskeliste i evigheder. Da Lookfantastic endelig fik den på deres hjemmeside, vidste jeg bare, at jeg skulle have den! Og den skuffede ikke. Laura Geller hittede først med Gilded Honey, den er dog for mørk til min lyse hud, så jeg måtte bare se på imens alle andre gik amok over den. Da hun udkom med flere farver havde jeg endelig mulighed for at prøve den. Jeg har den i farven lyserød, og bliv nu ikke skræmt: du kommer ikke til at have en lyserød streg på dine kindben. Du kan faktisk næsten ikke se farven, når den kommer på. Der er kun et lille hint af lyserød, hvilket gør den så utrolig smuk. Der er selvfølgelig mange andre farver at vælge i mellem, så der er noget for alle. Dette er min nye go-to highlighter. Du kan bygge den intenst op og virkelig få en lækker glow, men du kan også bare nøjes med at dyppe børsten en smule og få et mere naturligt look, til de dage, hvor du ikke har lyst til at ligne en disco ball. Jeg er også helt vild med det smukke design!FYI: Den ser ikke ud af meget på mit håndled, men når først den kommer på ansigtet, er det den mest fantastiske highlighter!
Venstre: Maybelline læbestift - Højre: Laura Geller highlighter
maria5

Maybelline Color Sensational Mattes Lipstick (030 Nude Embrace)

Jeg ELSKER Maybellines læbestifter, så jeg var selvfølgelig nødt til at skulle have én mere! Super pigmenteret og utrolig blød af en mat læbestift at være. Det er en mørkere nude, hvilket ikke gør mig noget. Helt klart værd at tjekke ud og så kommer de i utrolig mange farver, så der er noget til alle :)

 

3 produkter, der nu er blevet tilføjet til øverste skuffe - med alle mine andre yndlingsprodukter!

Mit navn er Maria, jeg er 19 år gammel, jeg er makeupentusiast og passioneret beauty blogger.
Min dagligdag handler primært om makeup, men også mine elskede katte!
Jeg er perfektionist, udadvendt og meget aktiv på de sociale medier - @beautybymadsen

lfint