Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Frk. Mejer anmelder: Ready, Set, Glam Beauty Box

Frk. Mejer anmelder: Ready, Set, Glam Beauty Box
Frk Mejer
Forfatter og ekspert6 år siden
View Frk Mejer's profile

Endnu engang rammer lookfantastic hovedet på sømmet, når det kommer til design og indhold. Boxen er perfekt komponeret i forhold til den tid, som for langt de fleste byder på julefrokoster og andre fester. Der er lidt af det hele. Der er lidt til læberne, øjnene, huden og til nattesøvnen i en tid, hvor der er mange mørke stunder. Boksen lyser op med sit lækre indhold og kan kun gøre en lidt glad for, at man har mulighed for at forkæle sig selv med lidt ekstra ting. Der er produkter, som jeg kender til og nye ting, som jeg ikke er stødt på før nu. Det eneste jeg kan sige er, at man i den grad bliver ready – set og glammed up til november og den mørke vintertid.

Bellápierre november Ready Set Glam Beauty Box

Bellápierre Cosmetics – Kiss Proof Lip Creme (Red)

Det er ikke første gang, at jeg støder på Bella Pierre Cosmetics og jeg har haft det lidt blandet med dem. Den samme fornemmelse har jeg lidt med denne Lip Creme. Farven er rød og den er underskøn, når den først kommer på. Den har undertoner af noget lilla, så den er ikke så klassisk rød, men en perfekt julefarve. Dog vil jeg sige, at den er ret hurtig til at tørre ind og give læber, som ser sprukne ud. Den krymler også lidt for meget, men hvis man tilføjer lidt læbepromade ovenpå, så er det lige før, at den bliver for glat og ikke vil blive indenfor linjerne. Dog kommer jeg nok til at bruge den alligevel, men man skal altså huske at have en læbepromade og en vatpind med i tasken. Smuk farve.

Murad Creme i november Ready, Set, Glam Beauty Box

Murad – Essential-C Day Moisture SPF30

Oh my gosh! Jeg elsker Murad og jeg kender godt til deres lækre produkter. Duften er himmelsk og alligevel subtil nok, så man ikke falder bagover. Cremens konsistens er tyk, men uden at den fedter og er for meget. Den fugter huden rigtig godt og efterlader den frisk og klar til at få påført makeup til dagen. Den agerer som et skjold på huden og beskytter den mod UV-skader. Den forsøger også at oprette de skader, som solen eventuelt allerede har påført. Den er proppet med C-vitamin, så den er ydermere med til at booste hudens glød og over tid får den huden til at syne yngre. Den er heller ikke proppet med alle mulige kemikalier. Hvad er der ikke, at være fan af?

Filorga Time Filler i Ready Set Glam Beauty Box

Filorga – Time Filler Creme

En creme som er lavet til at booste huden, så man syner friskere og ikke mindst yngre. Den fugter rigtig fint, men dens virkning skal nok opleves over lidt længere tid. Den kan påføres morgen og aften, så det er bare med at komme i gang. Det er en lille tester, som jeg har modtaget, men der skal ikke bruges ret meget, så der er til lang tid. Den er hvert fald god til den kommende tid, hvor vinteren gør en lidt mere træt at se på og så holder den huden fugtet.

Pixi i Ready Set Glam Beauty Box

Pixi Beauty – Glow Booster, White Pearl

Jeg kan nu meget godt lide Pixi Beauty og deres Glow Tonic er vidunderlig. Denne her derimod. Ja, den siger mig ikke så meget. Det er en liquid illuminator, men i den subtile ende af skalaen. Det gør mig ikke så meget, fordi jeg er ikke så meget til highligtere, men den er måske lidt intetsigende? Jeg ville nok nærmere bruge den som en aftencreme eller under min makeup, hvis jeg ville have lidt ekstra glød. Den er dog også meget anvendelig i amorbuen ved læberne, så det syner af et par pouty lips.

Teeez Cosmetics i Ready Set Glam Beauty Box

Teeez Cosmetics – Spectrum of Stars Eyeshadow, Forest Luster

Uhhh, sikke dog en smuk casing! Den er godt nok flot i al sin guldpragt. Den er yderst højpigmenteret og farven holder længe. Jeg ved ikke, om jeg er sej nok til at pull-off en flaskegrøn øjenskygge, men jeg må prøve mig lidt frem, fordi flot er den.

Deep Sleep Pillow Spray This Works Ready Set Glam Beauty Box

This Works – Deep Sleep Pillow Spray

Jeg har været stor fan af This Works og især deres Deep Sleep Pillow Spray. Jeg har en i forvejen og jeg bruger den hver aften. Den giver lige det sidste touch til at få en rolig nattesøvn og jeg vil sige, at jeg langt hen ad vejen, synes at det virker. Det er om end en måde at få en følelse af afslapning og jeg elsker duften af lavendel og kamille. Jeg plejer at sprøjte den op i luften og lidt på min pude, så lægger jeg mig bare til at sove og nyder den dejlige duft. Den er værd at bruge, hvis man har tendens til lidt urolige nætter, men den er selvfølgelig ikke et mirakelmiddel – nok nærmere et lille hjælpemiddel.

Læs mere om Beauty Box og få dit eget abonnement her.

Ready Set Glam beauty box
Frk Mejer
Forfatter og ekspert
View Frk Mejer's profile
Goddag! Jeg blogger normalt på www.Frkmejer.dk, hvor der er fokus på ”modern vintage”. Jeg er afhænging af læbestift og føler mig først rigtigt klædt på, når jeg har en pangfarve på læberne. Jeg elsker at sætte mig foran spejlet og lægge min makeup. Det får mig altid til at føle mig klar på (næsten) hvad som helst. Jeg er af den overbevisning, at beautyprodukter og skincare er en af de bedste måder at forkæle sig selv på. @frk.mejer
lfint