Gå til hovedindhold
Udforsk

Arganolie: Hvad kan det?

Arganolie: Hvad kan det?
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Arganolie er blevet mere og mere populært, og bliver i nogle kredse omtalt som ”flydende guld” i skønhedsprodukter. I både hud- og hårpleje har denne vidunderingrediens fået masser af ros i anmeldelser og blevet anbefalet af kendisser verdenover.

Som følge af arganoliens overvældende popularitet, er nogle mærker begyndt at lave produkter med ”marokkansk arganolie” som enten er af dårlig kvalitet, eller som i virkeligheden slet ikke indeholder det ”flydende guld”. Grundlæggeren af Argan Liquid Gold, May Hamid, som selv har Berberrødder og kommer fra Marokko, er meget passioneret omkring arganolie. Hun har benyttet sig af det hele sit liv, og ønsker at give folk den bedste kvalitet og reneste arganolie der findes.

Hvad er fordelene ved arganolie?

Fordelene er uendelige; det hjælper på alt fra tørt hår, til utallige hudsygdomme og –problemer. Olien har et højt indhold af phytosteroler, som virker anti-inflammatorisk. Dette gør olien ideel til både psoriasis, acne og eksem. Arganolie har desuden et højt indhold af E-vitamin, Omega-6 og antioxidanter, hvilket gør den enormt nærende og sund for både hud og hår.

Da arganolie er meget hydrerende uden at tilstoppe porerne, er den ideel at smøre på huden, og kan bruges hele året rundt. Hvis du før har prøvet at bruge kokosolie på huden, men det har givet dig dårlig hud, er det fordi kokosolie tilstopper porerne. Det gør arganolie derimod ikke; den smelter blot sammen med huden uden at skabe irritation.

Arganolie fra Marokko er min hemmelighed. Det er vidunderligt! – Eva Mendes

Hvorfor bør man bruge Argan Liquid Gold?

Argan Liquid Gold indeholder arganolie af høj kvalitet, uden tilsætningsstoffer og kemi. Alle deres produkter er lavet af 100% økologisk, koldpresset arganolie og indeholder hverken toksiner eller silikone. Produkterne indeholder arganolie af den højeste kvalitet, og May Hamid tager selv til Marokko for at sikre sig at fremstillingsprocessen forbliver uforurenet fra start til slut.

Argan Liquid Oil er fairtrade; May Hamid arbejder med Marokkanske samfund, og opfordrer lokale kvinder til at starte deres egne virksomheder og samarbejde med hinanden.

Olien kommes i flasker af mørkt glas, hvilket hjælper på at bevare den følsomme balance mellem ingredienserne, samt de mange antioxidanter i olien. Dette sikrer, at olien er af samme høje kvalitet når den når ud til forbrugeren.

Vores top 3: Arganolie

1. Argan Liquid Gold Oil

Dette product indeholder arganolie og intet andet. For os er den en ’multi-tasker’, i vores samling af skønhedsprodukter – altid ved vores side! Vi tager den endda med på ferie, da den er perfekt på huden i varmen. Den kan også bruges på håret for at modarbejde tørt og uglet hår, eller på ansigtet for at give dig en lækker glød. Selv på øjenvipperne er den god, da den virker som en balsam og tilfører næring.

2. Argan Liquid Gold BB Cream

Når man sveder er det bedst at bruge lettere produkter på huden, for at undgå urenheder. Denne unikke BB Cream fra Argan Liquid Oil indeholder alle de gode egenskaber fra en BB creme, men har samtidig også alle arganoliens gode egenskaber. Det bedste ved den? Den tilpasser sig din hudtone så den lægger sig helt perfekt på netop din hud. Resultatet? Glat, sund hud med en fantastisk glød.

3. Argan Liquid Gold Exfoliating Cleanser

Man kan nemt komme til at glemme at eksfoliere i ansigtet, men det er så vigtigt at gøre. Det sikrer en sund og balanceret hud. Nogle renseprodukter kan være lidt skrappe ved huden, men denne fra Argan Liquid Gold føles rigtig blød og mild. Den stimulerer dannelsen af nye celler, og tilfører samtidig glød. Resultatet er frisk, sund og hydreret hud!

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint