Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Anmeldelse: Ikonisk makeup fra MAC Cosmetics

Anmeldelse: Ikonisk makeup fra MAC Cosmetics
BeautyByMadsen
Beauty Blogger6 år siden
View BeautyByMadsen's profile

Hvilke produkter fra MAC er de ultimative Must-Haves?

MAC er landet hos Lookfantastic, hvilket er helt fantastisk og ikke mindst stort! Det var det første mærke jeg brugte, da jeg begyndte at lægge makeup. Det er et mærke, som betyder meget for rigtig mange (inklusiv mig selv) og som bruges af makeup artister over alt i verden. MAC er gode til at lancere nye kollektioner hele tiden, hvilket kan gøre det en smule svært at følge med, men der er altså nogle cult favoritter, som bliver set som 'must haves', noget alle burde eje! Det er blandt andet nogle af dem, som jeg anmelder i dag:

Bedste produkter fra MAC Cosmetics på lookfantastic

MAC PREP + PRIME FIX+Nok det mest omtalte produkt nogensinde. Når først man ejer FIX+, så er det umuligt at undvære. Det kan bruges til mange forskellige ting. De fleste bruger den som setting spray - den forlænger ikke din makeup ligesom alle andre sprays, men giver fugt til huden og gør at pudder looket forsvinder og det færdige resultat ser meget flottere ud. Du kan også bruge den inden makeup, som primer! Det bedste af det hele: du kan fugte din pensel med øjenskygge på, for et mere intenst og metallisk look. Det får enhver øjenskygge til at poppe!

Prep Prime MAC Cosmetics

MAC EYE SHADOW X 9 - BURGUNDYEn palette med 9 smukke farver. Den indeholder nogle af deres mest populære øjenskygger og de er utrolig pigmenteret og nemme at blende. Man kan lave så mange forskellige looks, både neutralt til dagtimerne, eller  mere smokey og mørkt, alt efter hvilket humør man er i!

Øjenskygge palette fra MAC på lookfantastic

MAC STROBE CREAMEndnu et mega populært produkt, som alle makeup artister bruger. Den giver dig den mest naturlige og smukke glød og er inspireret af Backstage lysteknikker. Den gør en kæmpe forskel og findes nu i forskellige nuancer. Kan virkelig anbefales, især hvis du har tør hud!

MAC Strobing Cream på lookfantastic

MAC LIPSTICKDet ved vidst alle hvad er og jeg er sikker på de fleste ejer mindst én. De er behagelige og smukke på læberne og så har de en skøn duft af vanilje. Der er et kæmpe udvalg, men der er nogle bestemte farver, som er vildt populære og som omtales igen og igen. Den ene er "Ruby Woo", som er den perfekte røde matte læbestift og som de kendte elsker at bruge på den røde løber. Den anden er "Velvet Teddey”, som er en smuk, brunlig og mat nude. De vil klæde alle, uanset hudtone!

Læbestift fra lookfantastic

MAC Mineralize Skinfinish Highlighter - Global GlowDet mest perfekte sommerprodukt! Der er masser af forskellige farver at vælge i mellem, men Global Glow er den perfekte bronzer topper, så når du har lagt din matte bronzer, kan du putte lidt af den her oven på - det giver simpelthen den mest fantastiske glød. Den kan selvfølgelig også bruges alene!  Jeg elsker også at bruge den på kroppen, da den  giver en smuk teint.

MAC Highlighter fra lookfantastic

MAC In Extreme Dimension Lash - Black ExtremeGiver lange og fyldige vipper, og så er den virkelig sort, hvilket jeg elsker! Den løber eller drysser ikke og holder hele dagen. Jeg er også helt vild med designet og børsten er anderledes, men rigtig god. Det kan nemt at nå alle vipper, selv de helt svære steder.

MAC mascara fra lookfantastic

Det var et lille udvalg af nogle af de største cult favoritter, de kan selvfølgelig alle sammen findes her på Lookfantastic sammen med resten af MACs skønne produkter!

BeautyByMadsen
Beauty Blogger
View BeautyByMadsen's profile
Mit navn er Maria, jeg er 20 år gammel, jeg er makeupentusiast og passioneret beauty blogger. Min dagligdag handler primært om makeup, men også mine elskede katte! Jeg er perfektionist, udadvendt og meget aktiv på de sociale medier - @beautybymadsen
lfint