Gå til hovedindhold
Vejledninger

Halloween Look Pictorial: Sugar Skull møder Glamour

Halloween Look Pictorial: Sugar Skull møder Glamour

I får her glæden af mit første Halloween look Pictorial nogensinde! Det er ikke mit første Halloween look, men det er første gang, at jeg via billeder kommer til at guide jer igennem et look. Og nu hvor vi nærmer os Halloween, så var det oplagt, at det skulle være et look dertil. Jeg har valgt, at det både skulle være lidt ”glam” og lidt ”creepy”. Håber I kan lide det. Og ønsker I flere idéer, så har jeg d. 31 Oktober billeder af mine tidligere Halloween looks på min egen blog. Men lad os komme i gang med denne pictorial.

Du kan bruge følgende:

Lad os komme i gang med Sugar Skull Halloween Look'et!

1. Først skal vi have delt ansigtet op i ”glam”-delen og ”sugar skull”-delen. Jeg har valgt at mit ikke skal deles lige ned over ansigtet, men nærmere lidt ujævnt og skævt. Det giver mig et mere naturligt resultat, og det ligner derved også at jeg har ”revet” huden af halvdelen af ansigtet. Jeg har lagt min foundation og tegnet mit bryn op i den ene side.

Inden jeg udfylder resten af ansigtet med hvid har jeg tegnet omridset af det sorte rundt om øjet. Det er dumt at fylde det med hvid når det alligevel mest skal være sort. Når det er gjort, så går jeg i gang med den hvide.

Pictorial til Halloween look
2

2. Når jeg har blendet det hvide med en finger, ”forsegler” jeg det med en HD Powder. Det er mest for at mattere det og gøre det nemmere at ”tegne” på med sort. Og så skal jeg i gang med detaljerne.

Jeg starter med at markere revnen imellem kæbe og kindben med en meget lille detalje-brush. Brug eventuelt et billede af et sugarskull til at tegne efter.

3
4

3. Kæbedelen gøres mørkere så det ser ud som om den ligger dybere end kindbenet med en blending-brush. Sørg for at kanten er nogenlunde skarp. Blend farven ud nedefter og giv eventuelt kindbenet en smule skygge også længst inde mod hårgrænsen. Dette gør du hele vejen op for at give dit sugarskull noget form.

Pictorial til sugar skull
Sugar skull look til Halloween

4. Så skal tænderne markeres. Bruger igen en lille detalje-brush. Du kan gøre dem super realistiske, eller også kan du gøre dem lidt mere simple, som jeg har gjort her. Gør stregerne en smule bredere inderst for at give tænderne lidt form og giv dem eventuelt også en smule skygge hvor dine læber støder på hinanden.

Nu til øjenhulen. Du kan vælge at fylde den ud helt i sort, men jeg har valgt at give den lidt farve. Jeg har valgt at køre i de rødlige og orange farver, så dem påfører jeg med en eyeshadow-brush på det meste af øjenlåget og den inderste øjenkrog.

Tænder på sugar skull til Halloween
Øjet i et Halloween look

5. Resten fyldes ud med sort og den blender jeg ind i den orange og røde. Blend godt så der ikke kommer nogle hårde kanter – udover den yderste, selvfølgelig.

Jeg fylder også næsen ud med sort – igen går jeg ud fra et billede. Der er mange måder at gøre det på. Realistisk eller mere simpelt. Nu hvor jeg har holdt resten ret simpelt, så har jeg også valgt at ”hullet” skal være simpelt.

Øjet i Halloween Look
Næsen males i et Halloween look

6. Nu skal der leges. Det er blevet tid til at dekorere sugarskull-delen og her bruger jeg igen min detalje-brush. Jeg havde ingen plan her, så jeg tegnede bare en masse kruseduller. Jeg ville dog anbefale jer at tegne en lille skitse inden I går i gang.

Da jeg har valgt at køre i de orange og rødlige farver, så har jeg valgt også at bruge lidt af det i panden.  Som en form for skygge under det mønster jeg tegner der. Og jeg vil gøre det lidt omvendt. Mørk i bunden og selve tegnene lyse.

Dekoration omkring øjet
Børste bruges til panden i Halloween look

7. Jeg har brugt en hvid flydende eyeliner og med den har jeg tegnet et spind. Det ses ofte når det kommer til sugarskulls, så tænkte det var oplagt. Synes det giver en god effekt at gøre det lidt omvendt.

Jeg synes mit øje manglede noget, og valgte at ligge en sort ”kant” over de øverste vipper med en angled eyeliner-brush. Det rammer øjet godt ind når mascaraen kommer på. Og så fremhæver det mine blå øjne.

Spindelvæv
Øje i Halloween look

8. Jeg er en shimmer-pige og jeg elsker at bruge løst glitter når det kommer til makeup. Derfor skulle der selvfølgelig også bruges glitter her. Jeg dupper lidt glitterprimer på øjenlåget og lidt imellem spindene på panden. Og så skal der ellers bare duppes glimmer på. Har brugt en alm. eyeshadow-brush til dette. Husk at denne glitter skal være velegnet til øjenmakeup så I ikke ender med at skade jeres øjne.

Mal omkring øjet af Sugar skull
Shimmer på panden

9. Så er det blevet den anden sides tur. Jeg ligger en lys gylden farve i folden mellem øjenlåg og brynbenet og en meget lys beige på selveøjenlåget. Sørg for at blende godt så der ikke kommer nogle hårde kanter.

Øjenskygge i Halloween look
Fingeren

10. Næste farve er en mørkere orange og den påfører jeg i den yderste del af ”folden” og lidt ind over øjenlåget. Igen handler det om at blende godt.

Samme orange påføres på 2/3 af den nederste vippekant.

Brug en pensel
Øjenskygge under øjet

11. Jeg tager igen den lyse orange og påfører den under den mørke orange ved den nederste vippekant. Blend godt. Og påfør eventuelt også lidt rød på samme måde for at give lidt mere dimension i øjet.

Under brynet ligges der den lyse beige farve jeg har brugt på øjenlåget. Dette hjælper også med overgangen mellem lyse og mørke farver. Og så fremhæver det brynet.

Øjenområdet i Halloween look
Mal med pensel

12. Samme lyse beige farve ligges i den inderste øjenkrog.

Jeg kan godt lide at fremhæve mine øjne med lidt sort, så den påfører jeg så helt tæt på vipperne ved den nederste kant på ca. halvvejs ind. Her bruger jeg en meget lille eyeshadow-brush.

Detaljepensel til Halloween look
Winged eyeliner

13. Jeg påfører også noget sort ved den øverste vippekant og blender godt så det glider godt ind i de orange og røde farver.

Sidste detalje er en sort winged eyeliner som jeg laver med samme sorte øjenskygge og her bruger jeg igen min angled eyeliner-brush.

Ansigt til Halloween
Kom mascara på

14. Påfør din favoriteyeliner på den våde vippekant både øverst og nederst og også din favoritmascara.

Næsten færdigt Halloween look
Lidt farve på vipperne

15. Jeg synes der mangler en smule på Sugar Skull-siden, så jeg har taget en orange og gul flydende eyeliner frem og påfører dem på spidserne af mine vipper. Først den orange og så den gule yderst. Det giver en super fin detalje og kontrast til den sorte.

Eyeliner som del af looket
 Pensler til Looket

16. På den anden side har jeg valgt at påføre nogle falske vipper. Ellers kunne det øje godt ende med at blive en smule kedeligt. Så nogle lange og flotte naturlige vipper ville være super fine her.

Og så skal der gøres noget ved ”skillelinjen” imellem sugarskull-delen og den naturlige del. Brug lidt forskellige rødlige og brune farver. Vi skal få det til at se ud som om huden er irriteret efter at være blevet revet fra sin partner-del af ansigtet.

Tegn skilningen op med en pensel
Falsk blod

17. Leg lidt med farverne og når du er tilfreds er det blevet tid til fake blod. Igen er det bare med at prøve sig frem. Jeg bruger en vatpind til dette, da jeg ikke vil have nogle af mine brushes ødelagt. Fake blod farver e del. Det skal I lige være forberedt på.

Tvær noget af det ud på sugarskull siden hvor huden er blevet fjernet. Og ellers påfør lidt tykt og tyndt div. steder. Få eventuelt blodet til at løbe nogle steder.

 

Halloween looket er nu færdigt og dette er mit resultat:

Halloween look med Sugar Skull
Halloween look med sugar skull

God fornøjelse og god Halloween!

Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh

lfint