Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Bliv Festivalklar med Nicoline!

Bliv Festivalklar med Nicoline!
Nicoline
Forfatter og ekspert7 år siden
View Nicoline's profile

Sommer, sol - og festival!

Det er blevet sommer, og det er blevet sæson for festivaler! Jeg elsker den her tid på året, hvor det handler om at være ude i det fri og lytte til rigtig god musik og bare nyde livet og solen! Jeg plejer ikke selv at være på festivaler, da jeg ikke rigtig gider bruge alle de penge, og samtidig tit er ude og rejse når de forskellige er her, men i år skal jeg! Jeg har nemlig fået muligheden for at komme til Tinderbox, og den har jeg sagt ja tak til! Mange af mine veninder og bekendte er også derude, og nu hvor der er kommet sådan en stor festival til Odense, så skal den da opleves, og jeg glæder mig! Men nu hvor man skal til en festival, så er der jo også nogle ting, som kan gøre det hele lidt sjovere og bedre!

Jeg har fundet 4 produkter frem, som jeg mener er godt at have under en festival – så man er 100 procent sikker!

Nicoline hjælper dig med at blive festivalklar

Det første jeg har tænkt på er hårelastikker. Jeg er en person med et kæmpe hår, og nogle gange kandet altså være rigtig irriterende, når det hænger ned i øjne på en, eller bare bliver kæmpe stort og tungt. Derfor har jeg altid nogle hårelastikker på mig, og nogle jeg er kæmpe fan af for tiden, er disse fra invisibobble. De er virkelig geniale, og slider slet ikke på ens hår, hvilket er et kæmpe bonus på mig! De skal helt klart med i min taske, så jeg er klar, hvis jeg skulle få et hår problem!

Noget jeg helt sikker også skal have med/på, er de flotte guld tattos, som i ser på billedet! Jeg købte nogle sidste år, som jeg desværre ikke fik brugt, men nu er chancen her igen! De er sindssygt flotte på, og giver bare et vildt look, så man virkelig ligner en, der er klar til fest!

Noget andet jeg selvfølgelig også skal have med er en deo, da jeg hader at komme til at lugte i løbet af en dag, og det kommer man hurtigt når der er så mange mennesker og man danser osv. Jeg fandt den lille som i ser på billedet, og tænkte den ville passe perfekt ned i tasken, da man ikke rigtig vil have en stor en med, da den bare fylder det hele. Men en deo, er en sikker vinder!

Det sidste er også ret vigtigt, og det er selvfølgelig solcreme! Jeg tror ikke der findes noget værre, end hvis man er blevet solbrændt og bare ikke kan holde ud at være nogle steder, og bare har store smerter.. Jeg prøvede det sidste år i Italien, og det er bare ikke sjovt, så jeg husker altid solcreme nu og tager det nærmest på hverdag, så jeg er sikker på det ikke sker igen.

Men det er i hvert fald mine 4 must haves til en festival, og så er der ikke andet at sige, end rigtig god sommer til jer alle og rigtig god festivals tur og nyd nu det hele!

Nicoline
Forfatter og ekspert
View Nicoline's profile
Hej allesammen! Jeg er skønheds-, sundheds- og livsstilsblogger på www.nicolinepraus.dk. Jeg har blogget i snart 3 år, og elsker at dele min tanker, følelser, ideer og meget mere med verden. Jeg bor i Odense, og har gjort det hele mit liv - men har store drømme om at flytte til New York en dag, og arbejde for et kæmpe modemagasin! Jeg elsker at lege med makeup, sætte håret på 1000 forskellige måder, og bare have det sjovt! Med et kæmpe smil på læben, kommer man rigtig langt. @nicolinepraus
lfint