Gå til hovedindhold
Udforsk

lookfantastic støtter Kræftens Bekæmpelse

lookfantastic støtter Kræftens Bekæmpelse
Team LF
Forfatter og ekspert6 år siden
View Team LF's profile

For nylig blev vi kontaktet af en sød kunde, som havde en lidt anderledes forespørgsel, end vi er vant til. Hun spurgte, om lookfantastic kunne være interesseret i at støtte op om et velgørenhedsevent for Kræftens Bekæmpelse. Det takkede vi straks ja til!

Eventet blev afholdt af Bjarmi Isheste i september - 12 minutter efter der blev åbnet op for tilmeldinger, var der allerede udsolgt! Til eventet havde arrangøren organiseret et lotteri med præmier fra en lang række virksomheder, heriblandt lookfantastic. En heldig deltager fik et 3-måneders Beauty Box abonnement med hjem fra lookfantastic, og alt i alt samlede eventet 70.791,29 kr. ind til Kræftens Bekæmpelse!

Vi siger tak til Bjarmi Isheste for at arrangere eventet samt involvere os i en god sag - og ser frem til forhåbentlig at deltage igen næste år.

Fokus på velgørenhed og kræftforskning

Her i efteråret er vi ikke de eneste, som sætter fokus på velgørenhed og kræftforskning; denne måned er der særligt fokus på bekæmpelsen af brystkræft, både hos organisationer som Støt Brysterne og mange virksomheder - også indenfor skønhedsverdenen. Blandt andet Look Good Feel Better, Mama Mio og ghd støtter op om forskningen og sætter fokus på brystkræft med Limited Edition pink skønhedsprodukter:

Mama Mio

Mama Mio Pregnancy Boob Tube Breast Cancer Awareness Edition er en Limited Edition variant af deres populære brystprodukt egnet til kvinder før, under og efter graviditeten - 100% sikker for både mor og baby. Behandlingen er nærende og  beroligende, med ingredienser som botaniske ekstrakter og økologiske omegaolier. Desuden indeholder den antioksidanten CoQ10, som booster hudens elasticitet og holder huden fugtet. Mama Mio donerer over 80.000 kr. til kræftforskning hvert år.

Look Good Feel Better

Look Good Feel Better er et helt unikt skønhedsmærke, som støtter kræftramte kvinder. Velgørenhedsorganisationen er global, og hjælper kvinder i hele verden med at føle sig selvsikre under forløb med kemoterapi. Med Look Good Feel Better kan kræftramte kvinder møde andre kræftramte kvinder og få støtte, samt blandt andet deltage i kurser i at optegne øjenvipper og øjenbryn, når disse falder ud som følge af behandlinger. Er dette noget, du ønsker at støtte, kan du shoppe hele kollektionen af makeupbørster og svampe lige her.

ghd

Det populære stylingmærke ghd støtter "Pink is Good" fonden, som donerer til brystkræftforskning. I år støtter ghd fonden med deres Limited Edition glattejern ghd Platinum Styler i Pink Blush. Ønsker du at støtte en god sag, og samtidig have smukt, glansfuldt hår, er denne styler perfekt til dig.

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint