De bedste brands
Vejledninger

Beauty Hack: Nem & Hurtig Contouring

Beauty Hack: Nem & Hurtig Contouring

“Contouring” hjælper med at give ansigtet form og definerer det, og selvom det kan gøres med cremer og avancerede teknikker, findes der en simplere måde at gøre det på, hvis man er tidspresset om morgenen eller er på farten. Læs med her, og se hvordan du hurtigere og nemmere kan lave contouring – vi gennemgår det trin for trin og forklarer hvad du skal bruge til det.

Trin 1: Bronzer

Det vigtigste trin er, at vælge en mat brunlig pudder eller bronzer, til at lægge skyggerne med. Det kan være svært, men hold dig væk fra de glimtende af slagsen, da de vil reflektere lyset; de virker som en highlighter, og du vil ikke fremhæve de områder hvor du egentlig vil lægge skygger.

Læg pudderen de steder som du vil definere, og der hvor skyggerne falder naturligt. Dette er som regel langs med kæberne, på hver side af panden, og under kindbenene (den velkendte ’fiskegrimasse’ kan hjælpe dig her: så kan du bedre se hvor dine kindben ender)

Trin 2: Tegn et tretal

Den simpleste måde at lægge skygger på ved contouring er ved at forestille dig du tegner et tretal: forbind skyggen i den ene side af panden, med den under kindbenet, og videre ned med den langs kæben. Gør det samme på den anden side.

Dette vil ikke blot give et naturligt look, men det vil også få dit ansigt til at se tyndere ud. Denne teknik er super for contouringbegyndere, som ønsker et mere diskret look.

Trin 3: Blend

Det er vigtigt at blende produkterne godt sammen! Og når du tror de er blendet godt sammen, så gør det igen. Så undgår du at få striber i ansigtet.

Vælg en medium-blød børste uden alt for lange hår til dette,  og brug den i cirkulære bevægelser, indtil skyggerne ligger naturligt på huden, og du har sirket dig, der ikke er synlige striber.frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert