Gå til hovedindhold
Tips & Råd

De bedste spaprodukter til vinteren

De bedste spaprodukter til vinteren
Team LF
Forfatter og ekspert6 år siden
View Team LF's profile

I løbet af vinteren kan man trænge til lidt ekstra pleje, så man føler sig godt tilpas på de mørke, kolde dage. Det er tid til at fokusere på velvære; her på bloggen har vi samlet nogle af de bedste spaprodukter til vinteren.

Spaprodukter er udviklet til at nære og pleje huden og stimulere sanserne, med produkter der hjælper dig med at slappe af. Det handler om "mig-tid"! Her kan du få et overblik over hvilke produkter du kan bruge derhjemme, til at skabe din helt egen spastemning.

Detox for håret

Det er vigtigt at passe på håret hver dag, og det er ikke kun huden der har brug for en detox engang i mellem. Daglig anvendelse af hårprodukter kan resultere i at produktrester bygges op i hovedbunden. Med en scrub kan du fjerne eventuelle rester og snavs, som din shampoo ikke kan; på den måde forbliver din hovedbund sund, og håret har de bedste forudsætninger for at gro sundt og smukt.

Vi anbefaler Pink Hair & Scalp Mud Mask fra ESPA, som indeholder rødt og hvidt ler - hvilket giver den dens karakteristiske lyserøde farve. Denne hårmaske hjælper med at dybderense hovedbunden, og rense håret, så du får en sundere hovedbund og blødt, rent hår.

Afslappende stearinlys

Når man er i spa, er det sjældent man fryser eller mærker noget koldt på huden. Hvorfor? Fordi varme produkter får dig til at slappe af på en naturlig måde. Prøv for eksempel 2-i-1 massageolie og stearinlys fra Oskia; Skin Smoothing Massage Candle. Jo længere tid du lader stearinlyset brænde, jo mere massageolie vil du få. Stearinen smelter nemlig til en lækker, luksuriøs olie, som nemt kan hældes på kroppen for en afslappende massage.

Hi-tech hudpleje

Du behøver ikke tage til en spa for at få en effektiv ansigtsbehandling. Der findes mange behandlinger som kan give samme oplevelse og resultater; for eksempel Sarah Chapman Skinesis Facialift.

Den rulles over huden, for at stimulere blodomløbet, og fungerer som en detox for ansigtet. Huden får mere oxygen, hvilket resulterer i et mere ungdommeligt udseende og en sund glød.

Ansigtsmasker

Den nemmeste måde at få den sunde "Spa Glow" derhjemme, er ved at bruge en nærende sheet mask. En almindelig ansigtsbehandling tager som regel omkring 60 minutter, men hvis du vil have noget lignende derhjemme, er det usandsynligt at du har tilstrækkelig med tid, produkter eller overskud til at lave samme fulde rutine selv. Der er heldigvis et godt alternativ! Fordi sheet masks er so koncentrerede, er de rigtig gode til at give huden et godt og effektivt boost.

Vores favorit er for øjeblikket Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask fra Estée Lauder. Den er også en favorit hos Victoria Beckham, og er perfekt at bruge når man har brug for lidt ekstra pleje, og huden trænger til et boost - med andre ord, hele den mørke vinter!

 

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint