Gå til hovedindhold
Tips & Råd

Sådan laver du perfekte krøller

Sådan laver du perfekte krøller
Vanessa
Forfatter og ekspert6 år siden
View Vanessa's profile

Jeg har naturligt glat og meget fint hår – derfor er det virkelig svært at få mine krøller til at blive i håret hele dagen lang. Det er dog ikke umuligt, der skal bare de rigtige produkter til. Jeg har altid været glad for krøller og da jeg var lille ønskede jeg store flotte krøller. Jeg ville ønske at jeg havde naturlige krøller – ligesom dem der har krøller ønsker at de havde glat hår.

Hvordan beskytter man bedst håret mod varme?

Noget af det vigtigste at huske når vi snakker krøller og hår, er at beskytte sit hår med varmebeskyttelse. Håret har ikke godt af al den varme vi giver den i hverdagen, hvis du er en som bruger både føntørrer, glattejern, krøllejern eller andet. Jeg bruger altid varmebeskyttelse inden jeg føntørrer mit hår og inden jeg bruger enten krøllejern eller glattejern. Jeg er rigtig glad for Bumble and bumble Repair Blow Dry inden jeg føntørrer mit hår – den bruges i håndklædetørt hår. Efter mit hår er blevet føntørret helt tørt, bruger jeg en varmebeskyttende spray for igen at passe på mit hår inden jeg begynder at krølle. Der er denne L'Oreal Elnett Heat Protect Spray rigtig god.

Hvilket stylingredskab er bedst til at lave krøller?

Jeg er rigtig glad for at bruge det man kalder en curling wand, fremfor et krøllejern. En curling wand har ingen ”klemme” at holde håret fast, det skal man selv holde. Jeg synes nemlig altid at krøllejern efterlader en hård kant i håret, når det bliver krøllet hvor en curling wand skaber et mere flawless look. Man kan få mange forskellige slags curling wands, men jeg er glad for dem som er lidt tykkere, da de oftere skaber de der romantiske og effortless krøller.

Hvordan får man krøllerne til at holde formen?

Det er vigtigt når man har krøllet hele sit hår, at man ikke piller i det. Lad krøllerne køle af i 10‐15 minutter. Dette hjælper blandt andet krøllen med at holde i længere tid, fremfor hvis man kører en kam eller fingrene igennem lige når de er krøllet. Når der er gået de 10‐15 minutter bruger jeg en hårspray med flexible hold, da den tillader krøllerne at ”trække vejret” igennem dagen.

Jeg er kæmpe fan af krøller og søger altid nye teknikker og gode råd, samt produkter der kan få mine krøller til at se pænest ud og holde hele dagen lang. Jeg håber at dette kan inspirere dig, som måske går med ønsker om at prøve krøller eller dig som også har svært ved at få krøllerne til at holde hele dagen lang!

Vanessa
Forfatter og ekspert
View Vanessa's profile
Hej! Jeg er en 26-årig pige der til daglig skriver på livsstilsbloggen www.vinternat.dk. Jeg har en kæmpe interesse for skønhed – elsker at eksperimentere og prøve nye ting og give mine tips & tricks videre. Jeg er specielt glad for brynprodukter og hudpleje. Samtidig er jeg også en passioneret dyreelsker og har en dejlig schæferhund, samt to killinger. Til hverdag studerer jeg min drømmeuddannelse – markedsføringsøkonom. @vanessaernstpris
lfint