Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Om #LFBeautyBox: Indulge Me

Om #LFBeautyBox: Indulge Me
Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger6 år siden
View Anne-Mette Højbjerg's profile

Så er det igen blevet tid til at kigge lidt på BeautyBoxen og denne gang er temaet ”Indulge Me”. Altså en box med en masse forkælelse indeni. Dét lyder da ikke helt dårligt?! Og så er det simple design på månedens box altså bare så fint og feminint. Lad os straks kigge nærmere på indholdet!

Skimono – Hand Mask – 14 g

Det første jeg så i boxen var denne hånd maske. Jeg har aldrig før prøvet masker som denne, så det var lidt spændende at finde en i denne måneds box. Denne skulle være super fugtgivende og være ren forkælelse for ens hænder. Hænder som godt kan blive ret tørre og ødelagte i de kolde måneder af året. Så slet ikke dårligt. Man skal starte med at vaske sine hænder grundigt før brug. Tørre dem og derefter påføre sig disse handsker. For at fordele serummet inden i handskerne er det en god idé at massere det lidt rundt imens man har handskerne på. Lad den sidde i 20-30 minutter og fjern derefter handskerne. Den resterende serum på hænderne masseres ind i huden og skal ikke skylles af.

Jeg har ikke selv fået testet disse endnu, men det er fordi jeg gerne vil gemme dem til vi virkelig får noget kulde og mine hænder får brug for den ekstra pleje. Men jeg kan næsten ikke vente. De lyder fantastiske!

Indulge Me Skimono
Lancer – The Method: Polish – 14 g

OMG! Ja ja ja ja!!! Jeg har før fået denne ansigtsscrub i en beautybox og jeg forelskede mig straks i den. Den er intet mindre end fantastisk. Den fjerner de døde hudceller og efterlader ens hud blød som en barnenumse. Og det magiske ved denne er at den har en sauna-effekt når man bruger den og ”grynet” i denne er ikke for voldsomme, så selv folk med en smule sart hud kan være med. Fantastisk! Jeg var så ked af at løbe tør for den jeg havde, men nu har jeg den endelig igen. Den bliver fantastisk i de koldere måneder. Åhhhh tak lookfantastic!

Indulge Me Lancer
ModelCO – Instant Radiance Concealer

Jeg er altid på jagt efter en god concealer, så jeg blev glad for at se denne i boxen denne måned. Havde dog håbet at den havde været lysere, for den er en smule gullig i farven. Men den kan sagtens bruges til at jævne hudtonen i ansigtet en smule ud før man påfører sin foundation. Den er ikke super dækkende, men den kan godt fjerne en smule rødme.

Og så skal man lige være forberedt på at denne godt kan give en smule shine. Det er nemlig en radiance concealer. Det er ikke noget jeg normalt bruger, men under øjnene er denne faktisk ganske okay.

Indulge Me Modelco

Bean Body – Coffee Bean & Coconut Body Scrub – 50 g

Jeg har prøvet et par kaffe-scrubs før, men ingen har duftet så meget af kaffe som denne gør. Hold da op. Men hvis man ikke har prøvet en kaffe-scrub til kroppen før, så vil jeg varmt anbefale at prøve det. For hold da op hvor bliver huden altså bare lækker blød bagefter. Ikke nok med at den fjerner døde hudceller, men den giver også en masse fugt. Denne scrubber man godt ind i huden, lader sidde i ca. 5 minutter og så skyller man den af. Fantastisk bodyscrub og jeg er stor forbruger af den slags. Så helt fantastisk at få en med i denne box.

Indulge Me Bean Body

Monu Skin – Firming Fiji Facial Oil – 30 ml

Jeg krummer altid tæer når der er ansigtsolier i boxene, men de fungerer jo rigtig godt for så mange andre, så selvfølgelig skal de smide nogen i en gang imellem. Det er bare ikke produkter jeg med en meget olieret hud kan bruge. Jeg prøvede dog alligevel med denne, da den ikke skulle masseres ind i huden, men derimod ”duppes” på huden efter man havde renset ansigtet. Tænkte at det måske kunne gøre en forskel for mig, men nej. Jeg stod tilbage og lignede en glanspoleret diskokugle. Øv altså. Jeg ville så gerne elske ansigtsolier og få lækker hud af dem, men nej. Det er desværre bare ikke produkter der passer til mig.

Denne skulle dog være rigtig god til folk med tør og træt hud som mangler en masse fugt.

Indulge Me Monu
Ciaté – Wonderwand Mascara

Jeg elsker simpelthen at få små mascara-prøver med i mine beautyboxe og denne fra Ciaté er ingen undtagelse. Ikke nok med at indpakningen er fantastisk og magisk at se på, så er børsten på mascaraen en drøm. Det er nemlig den type ”wand” jeg normalt går efter og det er altså ren forkælelse for mine lange buede vipper. Den får nemlig godt fat i alle vipperne, dækker dem godt til i mascara og deler dem rigtig fint. Jeg er stor fan af denne mascara og jeg kunne sagtens finde på at anskaffe mig den i full size på et tidspunkt.

Indulge Me Ciaté

Det var så indholdet af denne måneds box. Nogle virkelig lækre produkter og jeg har helt sikkert fundet mig et par favoritter denne gang. Og så er jeg simpelthen så lykkelig for at have fået min favorit ansigtsscrub tilbage. :) Den må de gerne smide i boxen jævnligt. Det ville ikke gøre mig det mindste.

Indulge Me Beauty Box

Så alt i alt en virkelig god box denne gang. Glæder mig til at se hvad den næste gemmer på.

Har I også fået boxen? Hvad synes I om den? Hvis ikke, er det så en I kunne tænke jer selv at abonnere på? Ja? Så synes jeg I skulle gå ind og læse nærmere om den. Jo længere I vælger at binde jer, jo billigere bliver det for selve boxen hver måned – hvilket jeg synes er rigtig lækkert. Jeg kan varmt anbefale den. Og hvem elsker ikke lidt forkælelse hver måned i form af en pakke til sig selv?

Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger
View Anne-Mette Højbjerg's profile
Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh
lfint