Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Lookfantastic Beauty Box: #LFXMAS

Lookfantastic Beauty Box: #LFXMAS

Anmeldelse af december måneds Beauty Box #LFXMAS

Så er det blevet tid til at kigge på årets sidste BeautyBox fra LookFantastic. December måneds tema er ”XMAS” og designet på boxen er en rosaguld farvet udgave af den vi fik sidste måned. Altså med det samme fine mønster af makeup produkter i snefnug-formationer. Så fint!

Boxen indeholder produkter der vil forkæle hår, hud og ansigt og gøre os klar til at byde Julen velkommen. Lad os kigge på det.

Illamasqua Primer fra Lookfantastic

Illamasqua – Hydra Veil Primer– 6 ml

Denne primer skulle være rigtig god som en base til din foundation. Ikke nok med at den skulle give en flot finish så hjælper den også med at fugte huden imens og får ens makeup til at holde meget længere. Der skal ikke ret meget til og den påføres bedst med en stippling brush. Nu er jeg personligt ikke selv så meget til det med primere, da jeg endnu ikke har fundet en der fungerer godt med min voldsomt olieret hud, men denne skal da have et forsøg alligevel.

Bath Fizzer Bubble T Lookfantastic

Bubble T – Bath Bomb  – 180 g

Min box duftede skønt af denne da jeg åbnede den op. Hold da op hvor misunder jeg folk med badekar lige nu. :) Ville elske at tage fri en aften og bare synke ned i et varmt kar og tilføje denne i vandet. Mums! Den dufter af Hibiscus og Acai te og indeholder også olier og goji bær ekstrakt. Ting der skulle blødgøre huden og give den en masse næring. Det lyder simpelthen bare fantastisk! Og så skulle den være god til folk med sensitiv hud.

Caviar Face Mask fra Skin Republic

Skin Republic Caviar And Coq10 Face Mask – 25 ml

En ansigtsmaske kan man altid bruge og denne kommer på et perfekt tidspunkt. Vinteren er nemlig ret hård ved huden i ansigtet, så alle burde tage sig noget tid en gang imellem og hygge med lidt forkælelse. Denne skulle give huden en flot glød samtidig med at den fugter. Den skulle også reducere rødme og beskytte huden for de daglige udfordringer vi bliver mødt med i byerne. Så træk et par timer ud af kalenderen og hyg dig med noget hjemme-hygge-spa.

Madness Lipstick Lookfantastic Mellow Cosmetics

Mellow Cosmetics Madness Lipstick 3,8 g

Det er første gang jeg stifter bekendtskab med dette brand, men kan allerede nu sige at det er et positivt førstehåndsindtryk. Jeg knuselsker designet på denne smukke læbestift og så har den en super fin rød farve. Den perfekte Jule-røde farve. Jeg kunne måske godt have ønsket mig at den var en smule mere kold i farven, men det gør ikke denne ubrugelig. Den er utrolig flot på læberne og selvom den er mat så føles den slet ikke udtørrende eller ubehagelig. Den føles faktisk overraskende godt på. Jeg har dog ret mange røde, så kunne måske godt have ønsket mig en nude læbestift, men nu er Julen jo den røde læbes tid, så selvfølgelig skulle der en rød med i boxen.

Face Wash Balance Me on Lookfantastic

Balance Me Pure Skin Face Wash 50 ml

Denne var jeg godt nok spændt på at prøve. Jeg er normalt ikke særligt glad for dette brands produkter, men det er nok også fordi jeg er ved at være lidt træt af, at der er noget fra dem med i ALLE boxe hver måned efterhånden. Og så er det altså ikke særligt mange af produkterne jeg er særligt gode venner med pga. min olieret hud. Men denne virker ikke lige så fedtet som end de andre jeg har prøvet fra samme brand. Så jeg er super spændt på at se hvordan den er i længden.

Philip Kingsley – Elasticizer – 40 ml

Vi har før fået et pre-shampoo produkt i denne box og her har vi endnu et. Denne skulle give håret noget mere fylde og især være god til folk med tyndt og fint hår – hvilket mit er. Så jeg er super spændt på at prøve denne. Denne skal påføres i vådt hår og gerne sidde i håret i 10-20 minutter inden man bruger shampoo og balsam. Den har ingen duft hvilket er ret praktisk når nu den skal bruges inden andre produkter der gerne har parfume i sig. Så er der da i det mindste ikke to forskellige dufte der skal mixes.

#LFXMAS Beauty Box Lookfantastic

Det var indholdet af #LFXMAS, årets sidste box, og jeg må sige at jeg er helt okay med udvalget. Der er intet jeg ikke kan bruge, så det er virkelig positivt. Det er en god afslutning på denne sæson. Nu er jeg super spændt på at se hvad de vælger at starte det nye år ud med.

 

Har I også fået #LFXMAS boxen? Hvad synes I om den?

Hvis ikke, er det så en I kunne tænke jer selv at abonnere på? Ja? Så synes jeg I skulle gå ind og læse nærmere om den. Jo længere I vælger at binde jer, jo billigere bliver det for selve boxen hver måned – hvilket jeg synes er rigtig lækkert. Jeg kan varmt anbefale den. Og hvem elsker ikke lidt forkælelse hver måned i form af en pakke til sig selv?

Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh

lfint