Hudpleje

Den ultimative guide til Vichy

Den ultimative guide til Vichy

Vichy er et af de mærker vi allesammen kender – apotekerklassikeren, der holder sig til dét de gør bedst, og særligt er tiltænkt dem med følson eller reaktiv hud.

Og det er sådan set også helt rigtigt – eller, det var det for 10 eller 20 år siden. Mens imens vi var uopmærksomme, har Vichy vendt hele hudpleje-gamet op og ned, og lanceret de lækreste naturlige hudplejeprodukter, med specifikke aldersgrupper for at garantere at du kan finde et eller flere produkter der passer perfekt til din hud – dér hvor den er lige nu.

Personligt har Vichy altid haft et særligt sted i mit hjerte, det første hudpleje jeg nogensinde ejede var et 3-trins program fra Normaderm-serien. Normaderm findes heldigvis stadig, men har fået en lækker ansigtsløftning og et par udvidelser siden den. Men der er kommet mange nye medlemmer til Vichy-familien – så her er en lille guide, så du kan finde de produkter din hud vil elske allermest.

I denne blog vil jeg fokusere særligt på de aldersspecifikke anti-ageing serier, og ikke behandlingerne – det vil jeg lade apotekerne om!

Første skridt: Mineral89

Uanset din alder, hudtype eller hudplejerutine, bør Mineral89 være en del af den. Navnet kommer fra de 89% vulkanisk mineralvand, produktet indeholder – de sidste 11% giver plads til en snært hylauronsk syre og andre aktive ingredienser. Mineral89 er et preserum, så du smækker den på efter cleanser og før serum og fugtighedscreme, og så forstærker den din huds naturlige forsvar, opfrisker og fugtgiver din hud og beskytter mod miljøpåvirkninger. Om du er hudplejeveteran eller helt ny i skønhedsverdenen, er det et produkt du må prøve.

Produkter: 

 

Idealia – Til ung hud

Vichy selv anbefaler dette produkt til den yngre kvinde på farten – ca. midt-tyverne til start-trediverne, der måske arbejder eller fester lidt for meget, og sover lidt for lidt, og som lige så stille er begyndt at synes det kan ses på huden.

Idealia er ikke en aggressiv anti-ageing serie, men snarere til hud der er begyndt at vise de allerførste tegn på aldring, og er lidt træt og dehydreret.

Aldergruppe: 25-35
Modvirker: Træt, dehydreret hud, begyndende tegn på aldring

Produkter: 

Slow Âge – Til trediverne

Okay – vi kan efterhånden godt mærke at vi ikke er 25 længere. De fine linier blomster lille så stille op, huden er ikke helt så stram som den har været, og du er begyndt at tænke mere på UV-beskyttelse og forurening og deres effekt på huden. Slow Âge beskytter imod de daglige miljøfaktorer, strammer huden op og forebygger

Produkter: