ROYAL SEAL OF APPROVAL

Vi er så glade for at Hertuginden af Cambridge er en fan af vores økologiske hybenolie. I løbet af hendes graviditet brugte Kate hybenolie som del af hendes daglige hudplejerutine. Hun elsker den virkning det har på hendes hud. Hendes mor, Carole Middleton, er også begejstret for den. Hun bruger den til at behandle fine linjer.

Hvordan virker hybenolie?
Essentielle fedtsyrer arbejder i cellerne for at stimulere en sund cellefornyelse. De er utrolig nærende for huden. Vores kroppe kan ikke selv producere de essentielle fedtsyrer, de skal tilføres.
Hybenolie er let og fin, med en pH-værdi lig vores egen hud. Dette gør at olien nemt kan absorberes, uden at efterlade rester. Den tilfører huden essentielle fedtsyrer og er ideel til at give huden næring og reparere huden, så den efterlades sund, jævn og velfugtet.

Se Vores Udvalg

Hvordan Vi Begyndt...

Trilogy startede i New Zealand, hvor to søstre opdagede hybenolies vidunderlige egenskaber. En ren, naturlig, uparfumeret olie, som hurtigt bliver absorberet i huden. Allerede der vidste de at hybenolie ville blive den næste stjerne indefor kosmetik.

Hudpleje skal ikke være kompliceret, og derfor lever Trilogy efter 3 ord: enkel, ren og vital. Vores produkter er en unik blanding af de reneste plante- og botaniske olier for at hjælpe med at genopbygge og vedligeholde den naturlige vitalitet og udstråling af huden.

Se Vores Udvalg