Thermopure

Beskrivelse

Hvorfor har vi designet Thermopure?

Thermopure er en potent formel, der indeholder et væld af ingredienser til at støtte en mangfoldighed af træningsmål. Når du træner ude, hvad enten det er spinning ved daggry eller at deltage i en opslidende cross-fit session efter arbejde, kræver din krop maksimal energi, drive og fokus for at hjælpe dig med at nå alle dine vigtige mål.

Hvordan har vi designet Thermopure?

Foran kurven i innovation, Thermopure giver en unik kombination af betroede og populære ingredienser. Med hver servering, er din krop drevet med et væld af B-vitaminer, 120mcg af chrom (som krompicolinat), 150 mg koffein, 375 mg af grøn te-ekstrakt, 200 mg L-Tyrosin, 125 mg af L-theanine og et strejf af cayenne pulver.

Hvad er fordelene?

 • 21 mcg af vitamin B12 og 5 mg vitamin B6 indeholder en række fordele. For det første vil de bidrage til at mindske træthed og udmattelse i løbet af dagen. For det andet vil de støtte en normal energi-givende metabolisme, hvilket er afgørende i løbet af dagen, når din krop forbrænder fedt, kulhydrater og proteiner. Endelig vil de støtte den normale funktion af dit immunsystem, som er placeret under stort stress, når du træner.
 • 150mg af koffein (svarende til 2 x små cappuccino) er videnskabeligt bevist at øge årvågenhed og koncentration, hvilket giver dig eksplosiv energi til at skubbe dig videre.
 • Samtidig med at det hjælper makronæringsmetabolismen, vil 120mcg chrom støtte vedligeholdelsen af normale blodsukkerniveauer, hvilket er essentielt for sundhed og velvære

Er dette produkt noget for mig?

Thermopure er rettet mod enhver mandlig eller kvindelig atlet, bodybuilder eller sportsentusiast, der er på udkig efter en blanding af vigtige næringsstoffer og mineraler i en let anvendelig kapsel.

Hvornår bør jeg indtage Thermopure?

For at høste det maksimale udbytte af Thermopure, anbefaler vi at du indtager en portion (3 kapsler) 45-60 minutter før din morgentræning med et glas vand eller juice. Alternativt kan det indtages når som helst i løbet af dagen.

Bemærk, at mærkningen på dette produkt leveres på engelsk som et minimum. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også være til stede på enkelte produkter.

Produktdetaljer

Brand:
 • Myprotein
Ingredienser:
 • fyldemiddel (Mikrokristallin cellulosa, kalciumfosfat), Kapselskal (gelatin), grønt te-ekstrakt 95% polyfenoler (Camellia sinensis L.), L Tyrosin, Koffein, L Theanine, Siberian Ginseng 25:1 (Eleutherococcus senticosus), Hallonekstrakt 3:1 (Rubus idaeus L.), Kajennpulver (Capsicum frutescens L.), Vitamin B12, antiklumforbyggende middel (Magnesiumstearat, kiseldioxid), Vitamin B6, Sort Pebber ekstrakt (Piper nigrum L.) Bioperine*®*, Krompikolinat.

Key Benefits:
  • Støtter makronæringsstofskiftet
  • Indeholder 150mg koffein for årvågenhed og koncentration
  • Indeholder vitamin B6 og B12
Suggested Use:
 • Indtag 3 kapsler dagligt. Bedst at tage på tom mave før træning. På ikke trænings dage, indtag da 1 kapsel om morgenen, eftermiddagen og aftenen.

  Advarsel: Højt koffeinindhold. Anbefales ikke til børn eller gravide eller ammende kvinder. Indeholder 150 mg koffein per portion. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Dette produkt bør ikke bruges som en erstatning for en varieret og afbalanceret kost. Opbevares på et køligt og tørt sted ude af direkte sollys. Ikke egnet til vegetarer. Opbevar utilgængeligt for små børn.

Nutritional Info:
 • Portionsstørrelse - 3 Kapsler

  Portioner Per Beholder - 30 (90 Kapsler), 60 (180 Kapsler)

  Typiske Ernæringsmæssige Værdier

      Per Portion *RI
  B6-vitamin   5 mg 358%
  Vitamin B12   21 µg 840%
  Krom   120 µg 300%
        Per Portion
  Grøn The Ekstrakt     375 mg
  L Tyrosine     200 mg
  Koffein     150 mg
  L Theanine     125 mg
  Cayenne pulver     50 mg
  Sort peber-ekstrakt     5 mg

   

  * Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Subtitle:
 • A potent formula

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

Express Delivery Available - If ordered before 9pm, delivered by courier next working day. More Info »

Hvis ordre er bestilt inden 20:00, leveret med kurer næste arbejdsdag. Muligt på ordrer bestilt før 20:00 (14:00 i weekender og på helligdage), til levering næste arbejdsdag. Gælder for de fleste leveringsadresser på britisk fastland.

Hvornår modtager jeg det?

Tjek venligst lagerstatus på varen når du bestiller den. Denne vare er:

Husk at tilføje leveringstid (2-3 arbejdsdage) for at få en korrekt indikation af hvornår du modtager din levering.

Hvordan ved jeg om min ordre er afsendt?

Du vil modtage en e-mail der bekræfter hvornår din vare er afsendt.

Du kan også tjekke status på din ordre og individuelle varer ved at logge ind på Min konto detaljer og anvisninger.

Tillad venligst 10 arbejdsdage fra afsendelsen af ​​din ordre, inden du underretter os om eventuelle sene leverancer.

Det kan være tilrådeligt at tjekke med dine naboer for at se, om en pakke er blevet efterladt hos dem, kontrollere eventuelle udhuse, eller andet, hvor den kan stå, hvis leveringen ikke kan komme gennem din brevsprække. Du kan også kontakt dit lokale postkontor for at høre, om leveringen er blevet returneret til depot.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med varen?

Venligst læs vores returpolitik.

146 kr

Smag
Pakke
Mængde

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Levering og Returnering

Express Delivery Available - If ordered before 9pm, delivered by courier next working day. More Info »
Hvis ordre er bestilt inden 20:00, leveret med kurer næste arbejdsdag. Muligt på ordrer bestilt før 20:00 (14:00 i weekender og på helligdage), til levering næste arbejdsdag. Gælder for de fleste leveringsadresser på britisk fastland.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med varen?

Venligst læs vores returpolitik.

Thermopure

Vælg billede

Thermopure