Jurlique Rosewater Balancing Mist - Intense Deluxe Edition 200 ml

Beskrivelse

Opfrisk og giv nyt liv med Deluxe Edition fra Jurliques Rosewater Balancing Mist Intense. Letvægtssprayen leverer en luksuriøs, opløftende duft af rose æterisk olie, og den genbalancerer og genopretter huden for at give den en rolig og behagelig følelse.

Den er beriget med en unik blanding af ædle rosenekstrakter dyrket på Jurlique-farmen i Australien, herunder Rosa Centifolia og Rosa Damascena, og den foryngende spray blødgør, lindrer og fugter huden og gør den uimodståeligt blødt uden fedtede eller klæbrige rester. Den udnytter antioxidant-egenskaber til at beskytte mod skadelige miljømæssige aggressorer.

Med hvert køb går en 5 % donation til Jurlique "Ideas of Beauty Fund" for at støtte velgørende organisationer, der får mennesker og naturen til at blomstre. De penge, der rejses af fonden, bruges til at forbedre livskvalitet og gøre verden til et smukt sted at bo.

Produktdetaljer

Brand:
  • Jurlique
Serie:
  • Hydration
Ingredienser:
  • Aqua (Water), SD Alcohol 40-A (Alcohol Denat.), Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Rosa Gallica Flower Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Hibiscus Rosa-Sinensis Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Rosa Multiflora Fruit Extract, Fragrance/Parfum*, Althaea Officinalis Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Geraniol*, Linalool*, Citronellol*, Eugenol*, Benzyl Benzoate*. *From Natural Essential Oil (Rose - Rosa Centifolia & Rosa Damascena).

Volume:
  • 200ml

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Hvornår modtager jeg det?

Tjek venligst lagerstatus på varen når du bestiller den. Denne vare er:

Husk at tilføje leveringstid (2-3 arbejdsdage) for at få en korrekt indikation af hvornår du modtager din levering.

Hvordan ved jeg om min ordre er afsendt?

Du vil modtage en e-mail der bekræfter hvornår din vare er afsendt.

Du kan også tjekke status på din ordre og individuelle varer ved at logge ind på Min konto detaljer og anvisninger.

Tillad venligst 10 arbejdsdage fra afsendelsen af ​​din ordre, inden du underretter os om eventuelle sene leverancer.

Det kan være tilrådeligt at tjekke med dine naboer for at se, om en pakke er blevet efterladt hos dem, kontrollere eventuelle udhuse, eller andet, hvor den kan stå, hvis leveringen ikke kan komme gennem din brevsprække. Du kan også kontakt dit lokale postkontor for at høre, om leveringen er blevet returneret til depot.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med varen?

Venligst læs vores returpolitik.

Jurlique Rosewater Balancing Mist - Intense Deluxe Edition 200 ml

Vælg billede

Jurlique Rosewater Balancing Mist - Intense Deluxe Edition 200 ml