Eve Lom Cleanser 100 ml

Beskrivelse

Regenerere din hud med Eve Lom Cleanser, en multi-prisbelønnet, multi-hudsæbe, velegnet til alle hudtyper, som fjerner tilstopninger, blødgør og efterlader en meget modtagelig base for dine skønhedsprodukter til at arbejde med.

Dette eksfolierende renseprodukt indeholder en unik blanding af ingredienser, som hver aktiverer individuelle rensende egenskaber. Kløveroliens antiseptiske egenskaber fremmer klar hud, eucalyptusolien fjerner toksiner, humleolie toner og egyptisk kamille og kakaosmør blødgør og lindrer huden. Uden at udtørre huden fjerner denne Cleanser selv det mest genstridige vandtætte make-up.

Anvend denne sæbe ved hjælp af Eve Lom signature massage teknikken for at forbedre cirkulationen, hvilket resulterer i usædvanligt glat, strålende hud i optimal sundhed. – E.W.

Inkluderer 1 fuldstørrelses 100% bomuldsklude.

Eve Lom Signature Massage Technique:

Påfør sæbe en gang om dagen, om natten for normale/tørre hudtyper eller to gange om dagen, morgen og aften for overbelastet hud. Masser en lille mængde på ansigt og hals over make-up og snavs fra dagen.

Fordyb en Eve Lom Muslin Cloth i et bassin med varmt vand. Klem overskydende vand ud og placer kluden over ansigt og hals i et par sekunder. Varmen åbner porerne, så de aromatiske planteolier kan dræne toksiner.

Fold den varme, skyllede klud i en firkant, og arbejd i små cirkulære bevægelser kluden hen over ansigt og hals for at fjerne alle spor af sæbe og make-up. Din Muslin Cloth vil her eksfoliere og fremme sund blodcirkulation.

Skyl kluden i koldt vand, og hold den igen over ansigt og hals. Dette medvirker til at lukke porerne og efterlader huden blød, glat og strålende.

Produktdetaljer

Brand:
  • Eve Lom
Størrelse:
  • Rejsestørrelse
Ingredienser:
  • Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Peg-30 Lanolin, Cetearyl Alcohol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Aluminum Stearate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Peg-75 Lanolin, Phenoxyethanol, Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Humulus Lupulus (Hops) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, BHT.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.0

4.0

(3 anmeldelser)

  • 5    1
  • 4    1
  • 3    1
  • 2    0
  • 1    0
Oprettet den

Fantastisk duft

4

Dufter godt og giver en fornemmelse af man får en helt ren hud. God at bruge hvis man også gerne vil lave ansigtsmassage. Bruger den som forkælelse en til to gange om ugen. Huden bliver blød og lækker efter brug.

Wed Jan 04 16:44:29 GMT 2017 af alwe

Ikke til alle hudtyper

3

Produktet i sig selv fejler ikke noget, men jeg mener at beskrivelsen er misvisende når man skriver "til alle hudtyper". Der er grove korn i sæben (som i øvrigt er meget letflydende), så man starter med at blive eksfolieret imens man stadig har sin makeup i hovedet. Man bør nok fjerne makeuppen før man anvender Eve Lom Cleanser. Derudover bør man ikke anvende den hvis man har følsom hud, tendens til rødme eller rosaeca, da eksfolieringen + den eksfoliering man samtidig får ved anvendelse af medfølgende bomuldsklud, simpelthen er en ret stor belastning for den slags hud.

Fri May 27 19:32:37 BST 2016 af Charlotte Dahl #1 Top Anmelder

Abselut yndlings ansigtspleje produkt

5

EVE LOM'S cleanser er det bedste jeg har prøvet hidtil, har før arbejdet som kosmetolog og har set produkter gøre underværker efter 1-2 måneder, men må sige jeg er faldet fra at have været troværdig køber af andre hudpleje fast igennem 5-6 år, og er for 3 måneder siden skiftet ALT ud med EVE LOM ansigtspleje. ELSKER EVE LOM. Faldt for produkterne med det samme, den første jeg prøvede var cleanseren hvor muslin cloth bruges til at fjerne produktet og den efterlod min hud REN fra makeup, uden rødme, blød, smidig, fugtigt, frisk og glansfyldt uden at være fedtet . Klart det bedste jeg har brugt nogensinde. IN LOVE <3

Mon Nov 09 17:31:47 GMT 2015 af Aliya Kørvell

Express Delivery Available - If ordered before 9pm, delivered by courier next working day. More Info »

Hvis ordre er bestilt inden 20:00, leveret med kurer næste arbejdsdag. Muligt på ordrer bestilt før 20:00 (14:00 i weekender og på helligdage), til levering næste arbejdsdag. Gælder for de fleste leveringsadresser på britisk fastland.

Hvornår modtager jeg det?

Tjek venligst lagerstatus på varen når du bestiller den. Denne vare er:

Husk at tilføje leveringstid (2-3 arbejdsdage) for at få en korrekt indikation af hvornår du modtager din levering.

Hvordan ved jeg om min ordre er afsendt?

Du vil modtage en e-mail der bekræfter hvornår din vare er afsendt.

Du kan også tjekke status på din ordre og individuelle varer ved at logge ind på Min konto detaljer og anvisninger.

Tillad venligst 10 arbejdsdage fra afsendelsen af ​​din ordre, inden du underretter os om eventuelle sene leverancer.

Det kan være tilrådeligt at tjekke med dine naboer for at se, om en pakke er blevet efterladt hos dem, kontrollere eventuelle udhuse, eller andet, hvor den kan stå, hvis leveringen ikke kan komme gennem din brevsprække. Du kan også kontakt dit lokale postkontor for at høre, om leveringen er blevet returneret til depot.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med varen?

Venligst læs vores returpolitik.

473 kr

Køb nu

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Vælg 2 produkter ud af 6

Vælg 2 produkter ud af 6, når du shopper for 599 kr.

Produkterne vises i den kurv. Tilbuddet gælder kun en begrænset periode.
Shop nu

Vælg 2 produkter ud af 6

Vælg 2 produkter ud af 6, når du shopper for 599 kr.

Produkterne vises i den kurv. Tilbuddet gælder kun en begrænset periode.
Shop nu

Levering og Returnering

Express Delivery Available - If ordered before 9pm, delivered by courier next working day. More Info »
Hvis ordre er bestilt inden 20:00, leveret med kurer næste arbejdsdag. Muligt på ordrer bestilt før 20:00 (14:00 i weekender og på helligdage), til levering næste arbejdsdag. Gælder for de fleste leveringsadresser på britisk fastland.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med varen?

Venligst læs vores returpolitik.

Eve Lom Cleanser 100 ml

Vælg billede

Eve Lom Cleanser 100 ml