LOOKFANTASTIC THE BOX: April Edit

Receive a FREE welcome box when you subscribe to The Box in April. So, you'll get 2 beauty boxes this month!

DKK 139.0

139 kr /month

Payment will be taken every month. months.

| Automatisk Fornyelse | Månedlig Fakturering |
Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

På lager

Please Note: This is a subscription box. Upon expiry of your subscription, it will automatically renew for a further fixed term of the same length. Your Beauty Box will be dispatched on the first working day of each month, and we'll charge your card during the same time. View FAQs here.

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Kundeanmeldelser

Overall Rating : 4.55 / 5 (29 anmeldelser)
  • 19 5 star reviews
  • 7 4 star reviews
  • 3 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Se alle anmeldelser
 

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Den er hyggelig at få hver måned 🌷🌷

Har abonneret på en anden månedsbox, men den blev mere og mere mærkelig og produkterne var virkelig ikke særlig interessante, men så læste jeg om denne her, og tænkte Nå ja, den er næste 100 kr billigere pr måned, så jeg prøvede først én måned, og nu abonnerer jeg fast. Mærkerne i boxen er ret spændende og den er så hyggelig at få hver måned. 

Var dette til hjælp?

Super box

Super box! Håndcremen dufter skønt og absorberes hurtigt. Lipglossen giver indtryk af forstørrede læber og holder i lang tid. Tågen til en god nats søvn er også god. Jeg er. Tilfreds med indholdet af min box ❤️

Var dette til hjælp?

Sørgelig omgang

Det var virkelig en øv box. Der var kun de fullsize produkter, der ikke kunne være mindre. Som f.eks pensel og eyeliner. Der er ingen leaflet eller noget omkring produkterne. Der er et par prøver af forskellige creamer. Jeg er tæt på at fortryde at have tegnet et abonnement for ét helt år !

Mest Hjælpsomme Anmelder

Var dette til hjælp?

En tynd kop The

....& det er en juleæske?  Jeg havde godt nok forventet mig lidt extraordinært i boxen i anledning af det er en juleæske - nå bevares lidt er oz godt men de to tidligere æsker var der mere “kød” på

Var dette til hjælp?

Tweezers and palette

I do not like the tweezers that came in the April box. It is a bit difficult to grab the hair and it sometimes slips and I also scratch myself with it. I actually like the tweezers I got from Fakta for 10kr way better. The palette is nice, however, I wish the glitters were a bit more pigmented, but other than that I think it is nice. Also, the lid (where the mirror is placed) came cracked, Fortunately, the mirror is not broken. I have written a mail to them about it a couple of weeks ago (not a complaint, just for them to know to make sure it does not happen to other people), but I have not seen a response from them. Other than this, I have not tried the other products yet. But I do not think I will be disappointed. :)

Var dette til hjælp?

Beautybox

Virkelig gode produkter

Var dette til hjælp?

Super

Super skøn pakke, skønne produkter : ) som altid

Var dette til hjælp?

Fint

Ok, men savner makeup produkter

Var dette til hjælp?

LOVE IT!

Elsker at modtage denne box hver måned! Altid vildt lækre produkter. Denne box var extra god.

Var dette til hjælp?

Selvforkælelse og velvære

Jeg har haft abonnement på Beauty boxen fra Lookfantastic i nogle år efterhånden, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg elsker at få en ny box hver måned med nye lækre produkter - alt fra makeup, hårprodukter til hudplejeprodukter. Man bliver introduceret til mange lækre produkter og mærker, hvor man så kan finde ud af, hvilke er bedst egnet til dig. Hvis du - som jeg, elsker at prøve nye produkter og tænker over, om det kunne være noget for dig. Vil jeg anbefale dig at købe en Beauty box til at begynde med, og se om du kan lide, før du melder dig til et abonnement.

Var dette til hjælp?

Andre kunder købte: